2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ........................

656.  Τοσνο - Βλαδοβοστοκ.  2.  5,40.  Αυτό είναι εφικτο καθως η Βλαδιβοστοκ από εδώ φευγει με θετικα αποτελέσματα.  Με νικες.  Κυπελλο είναι μενει να δουμε εάν και κατά ποσο θα ισχυσει.  Χ/2.

690.  Βισλα Κρακοβίας - Κορονα Κιελτσε.  1.  2,35.  Όλα με το ζορι.  Ετσι να κανει και σημερα (3-2).  Να νικησει μονον και ας μας βγαλει την πιστη. Παιζουμε ακομη ακομη 1 & over.

694.  Πανιώνιος - ΠΑΟΚ.  Χ ημιχρονου.  Οτιδήποτε άλλο δω θα εκπλαγω.  Θελω την ισοπαλια στο ημιχρονο με έναν Πανιωνιο ουσιαστικα ακινδυνο με βαση το στυλ παιχνιδιού του και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν δεχεται καν γκολ.  Το Χ ημιχρονου το στηρίζω καθως ο ΠΑΟΚ δεν εχει να αποδειξει σε κανεναν και τιποτε.  Χ/2.

703.  Αθλ. Μπιλμπάο - Βαλενθια.  2.  2,60.  Να πως θα αποδρασει με το 2πλο η Βαλενθια.  Οι Βασκοι είναι ομαδα που δεν μπορουν να επιβαλουν πλήρως τον ρυθμο τους φοβούμενοι και τα μετόπισθεν γυριζουν πισω ενώ δεν είναι γρηγοροι και μπροστα.  Μ' αλλα λογια δεν πειθουν.  Οσο η ωρα περναει επαναπαύονται στην ισοπαλια.  Η Βαλενθια θα θελησει κατι παραπανω και θα το παρει.
Παιζει και κοντρολ και κοντρα επιθεση εξ ισου καλα.  ΜΕ Χ ημιχρονο και 2πλο τελικο.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................


Δεν υπάρχουν σχόλια: