2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

Με θεμιτα η αθεμιτα μεσα. 
Εεεε ναι λοιπον.  Εγινε αυτό που ολοι φοβόντουσαν την ωρα που δεν αναψε ουτε ενας πυρσος ουτε τιποτε απολυτως πλην όμως (;) στις προκλησεις του Μιραλας τσιμπησε ο φιλαθλαρας της κερκίδας και με μια ευστοχη βολη βρηκε τον προπονητη του Ολυμπιακου εκει οπου μπορουσε να ισχυρισθεί πλεον ότι του εκανε ανεπανορθωτη ζημια με τις συνεπειες που οδηγησαν στην οριστικη διακοπη του αγωνα πριν καν αρχισει.
Μαχη δινει ο ΠΑΟΚ να σωσει τα κακως κειμενα δηλ. τα εις βαρος του στοιχεια και θα δωσει μεχρι τελους για να δικαιωθεί.   Κανονικα ο αγωνας πρεπει να δινεται στο γηπεδο και όχι στις αιθουσες δικαστηρίων.
Μαχη λοιπον την ωρα που ο Αλαφ----ς μιλαει για θεια δικη καθως υπαρχει βεβαρημενο στον δικεφαλο του Βορρα όταν και αποχωρησε από υποτειθεμενο (;) τραυματισμο ο προπονητης του Βλανταν Ιβ--ς από κουτακι μπυρας στον αγωνα με τον Παναθηναικο.
Μ αυτά και μ αυτά δεν λεμε να δουμε ένα -ένα-ένα ματς της προκοπης ώστε να βγαλουμε συμπερασματα ως προς το ποια ομαδα είναι ικανη να παρει το πρωταθλημα Ελλαδας.
Η γνωμη μας είναι ότι δεν εχουμε καθολου καλο πρωταθλημα Α' Εθνικης με ένα σωρο αδυναμες και εξαρτημενες ομαδες από τις δυο τρεις που αγωνιζονται να κατακτησουν τα δυο βαρυτιμα τροπαια.
Καθαρα και μονον η γνωμη μας.
Για το εάν υπηρχε η υπαρχει η ακομη ακομη πρόκειται να υπαρχει ''παραγκα'' , λεμε ναι ευθεως.
Δεν θα αλλαξει τιποτε απολυτως ποτε ποτε ποτε!!!
Εν πασει περιπτωσει οποιον αρεσει η τοποθετηση μας εδώ σε αυτόν τον χωρο οπου τα λεμε μονοι μας και δεν βγαινει παρα-εξω τι-πο-τε.
Το κριμα είναι που ολη η Ελλαδα ειχε αυτό το ματς σαν την μητερα των μαχων και επρεπε να δει εάν ο ΠΑΟΚ είναι οντως αξιος να κανει βημα παραπανω για το πρωταθλημα που τοσο μα τοσο του λειπει.
Αφήνουμε τελευταια την ΑΕΚ που περιμενε πως και πως το οποιο στραβοπάτημα του δικεφαλου του Βορρα ώστε να είναι χερι χερι και να θελησει να χτυπησει το παιχνιδι στην συμπρωτευουσα , παιχνιδι για ολους τιτλου καθαρα και μονον.
Τωρα απλα θα περιμενει να δει τις εξελιξεις από το αναβληθεν ματς.  Δηλ. εάν θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με -3 βαθμούς και με υψηλοτατο προστιμο η θα αθωωθεί γιατι όχι!!!  

=====================================
=====================================

 2209.  Μπουγιουκσεχιρ - Γκεντσλερμπιρλιγκι.  Χ.  4,30.  Κανεις δεν αμφισβητει την ανωτερωτητα της γηπεδουχου και την θεση της στον βαθμολογικο πινακα.  Παω με την ισοπαλια πιστεύοντας ότι η φιλοξ/νη μπορει να κανει παιχνιδι καλο και να παρει κατι εχοντας σχετικα καλη φορμα.  Παιζει και το Χ2 διπλης ευκαιριας.
Εμεις όμως παμε κατακεφαλα στην ισοπαλια.

2217.  Νανσι - Λοριαν.  Χ.  2,75.  Παιχνιδι ισσοροπιων με την ισοπαλια να θελει να είναι το δικαιο αποτέλεσμα για εμας.

2221.  Γουοτερφορντ - Σεντ Πατρικς.  Χ.  3,05. 

1197.  Κιλμες - Μπραουν Ντε Αντρογκε.  2.  2,80.

2461.  Κουρικο Γιονιντο - Ουνιον Εσπανιολα.  2.  2,35.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: