2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΟΚ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...........................

2175.  Μπεσικτας - Φενερμαχτσε.  Καλειται η γηπεδούχος να ξεμπουκαρει μετα το τραγικο εις βαρος της 5-0 στην Βαυαρια.  Θελει καλη εμφανιση και κατοπιν θετικο αποτέλεσμα.  Ισοπαλια θελω με το Χ στο 3,10 αποδοση.

2180.  Λειψια - Κολωνια.  Τι κι αν είναι τελευταια;  Θα παιξει με το 100% και ότι προκυψει.  Για τον λογο αυτόν και το γεγονός δειχνει ότι θελει , παμε στο Χ2 Διπλης ευκαιριας η ακομη ακομη και πρητωμενης διπλης.  Οι παιζοντες αφοβα το Χ με 4,00 αποδοση.

2196.  Ρομα - Μιλαν.  2.  3,85.  Θελω και πιστευω στην Μιλαν που βγαζει εικονα ομαδας που θελει την νικη.  Παντου και παντα.  Ιδιαιτερο ματς με την Ρομα βγαζει γκολ και περιμενουμε αν βγει το 2πλο να βγει με over μαζι (2 & over).

2197.  Σεβιλλη - Ατλ. Μαδρίτης.  Χ.  3,10.  Στην ισοπαλια καταληγω προσεκτικα προσεκτικα.  Το γραφω κι ας εκτεθω,

======================================
======================================

Σρις 19.30 στην Τουμπα ο ΠΑΟΚ παιζει έναν τελικο στην ουσια για την υποθεση τιτλο και μιλαμε φυσικα για το πρωταθλημα Ελλαδας.  Ένα τροπαιο που εχει να παρει από το 1985; αν δεν κανω λαθος.
Θα βρει σημερα έναν λαβωμενο Ολυμπιακο και θελει να τον στειλει στα τεσσρα σημεια του οριζοντα διαλυοντας τον ει δυνατον στην κυριολεξια.
Το ματς μυριζει μπαρουτι τοσο από την εξεδρα που θα κοχλαζει , οσο και στον αγωνιστικο χωρο οπου εκει θα εξελιχθεί μια παρτιδα σκακι με τον πιο μυαλωμενο να κερδιζει.
Το λεω αυτό γιατι πιστευω ότι θα προσπαθησει το παιχνιδι να παει οπουδήποτε ώστε καποιος από τους δυο να το παρει με θεμιτα η αθεμιτα μεσα και ο νοων νοειτω.
Προσοχή λοιπον και ελπιζω να παιχτεί καθαρο ποδοσφαιρικο παιχνιδι.
Με μειονεκτιμα λοιπον ο Ολυμπιακος από βαθμούς εναντι του πρωτοπορου ΠΑΟΚ καλειται να κανει πραξη τα σχεδια του.  Δεν γνωρίζω το κατά ποσο θα επηρεαστεί από τον κοσμο που θα λυσαξει να παρει μονος του το ματς.   Αυτό θα του ριξει τεμπο σιγουρα.
Είναι κακος ο Ολυμπιακος πισω και εκει πονταρει ο γηπεδούχος.   Συν του γεγονότος ότι θα είναι ενθουσιωδης θα του προσθεσουμε ένα γκολ.  Θελω λοιπον 1σσο ημιχρονου.
Με την οποια ανασυνταξη στο Β' ημιχρονο ο Θρυλος θα θελησει να επανελθει στο ματς.
Τον εχω ικανο να το κανει πραξη καθως η ενταση του αγωνα θα επηρεασει και τον γηπεδουχο.
Στο υποτειθεμενο 1-1 θα θελησει ο γηπεδούχος να παρει το ματς.   Εκει μπερδευομαι όμως παω αριστερα καθως το σημειο επεσε και πιθανον να πεσει κι άλλο (1,65) για την εδρα.
Το 2-3 γκολ ενώ αν επαναλαμβάνω πρεπει να δωσω νικητή θα δωσω εδρα μα καθαρα θα επιλεξω το 1Χ πληρωμένης διπλης.   Αυτό το σημειο το βγαζει ο κοσμος.  Αναλογα την συμπεριφορά του.  Ειτε θετικα ειτε αρνητικα.  Με όλα τα μεσα.  Θεμιτα η αθεμιτα.  
Παιζονται βεβαίως και κοκκινες καρτες στον αγωνα.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: