2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018 15/06.

2519.  Μαροκο - Ιραν.  1.
Εντυπωσιαζει το Μαροκο που δειχνει δεμενη ομαδα και θελει να υπερκαταβαλει το Ιραν.
Με Χ/1 ημιχρονο τελικο και τολμαμε στο μολις 1-0 σκορ του αγωνα.  Δευτερο σκορ που παιζει ειναι το 2-1.  Η στηλη θα αγωνιστει με το Χ/1 και 1-0 σκορ.

2520.  Πορτογαλια - Ισπανια.  Χ.
Το σημειο της ισοπαλιας στο 3,10.  Οι Πορτογαλοι θα ''φανε'' πιεση ειναι γνωστο ομως ειναι ετοιμοι για μια ακομη προκληση με τον Σαντος στο τιμονι.  Θελω να πιστευω οτι δεν θα νικησουν οι Ισπανοι ακομη και να σκοραρουν.  Εχουν τρωτα σημεια στην αμυνα οποτε θελω ισοπαλια με γκολ (1-1 & under).  Κραταμε το σημειο Χ της ισοπαλιας.

2518.  Αιγυπτος - Ουρουγουαη.  2.
Δεν εδειξε πολλα πολλα η Αιγυπτος στα φιλικα εχει ομως τον Σαλαχ δυναμη πυρος και αυτο απο μονο του ειναι θεμα.  Σε πληρη αναλυση ομαδες που δεν εχουν την δυναμη και την ταχυτητα , αυτος και μονον (Σαλαχ) θα κραταει τους παικτες πισω , οποτε θα ειμαστε στην ευχαριστη θεση εμεις οι παικτες να παιρνουμε το Χ ημιχρονου.   Με αυτον τον γνωμονα θα κινηθουμε και σημερα , ομως δεν μπορω να μην δωσω το σημειο 2 στον αγωνα αυτον.  Αλλωστε θελω την Ουρουγουαη σε υψηλες πτησεις στο Μουντιαλ της Ρωσιας.

Προσοχη.  Μην τρελαινεστε με την πενταρα της Ρωσιας στην πρεμιερα επι της Σαουδικης Αραβιας.
Ειπαμε εχθες οτι επρεπε να ξεκινησει με τον παικτη χαρουμενο και τους απανταχου overades να ετοιμαζονται να τα βλεπουν ολα over.
Στοχος μας ειναι να προσεγγιζουμε προσεκτικα - γατησια το εκαστοτε παιχνιδι ωστε να ειμαστε μονιμα με το χαμογελο στα χειλη.
===============================
===============================
770.  Τουρκου - Λαχτι.  2.  2,15.  Οτιδηποτε αλλο θα εχει να κανει με μαγειρεμα.  Η Λαχτι κοιταζει το κεντρο της πρωτα και βγαινει στην επιθεση με κομψο τροπο παιρνοντας αυτο που δικαιουται ειδικα με τετοια ομαδα σαν την Τουρκου που δεν μπορει να βρει πατηματα ωστε να ανεβει στην βαθμολογια.  Ειναι στον πατο.  Με Χ/2 ημιχρονο τελικο να δειχνει σιγουρακι.

779.  Φιν Χαρπς - Γιου Σι Ντι.  2.  2,20.

Στις 15.00 ξεκιναει η Αιγυπτος με την Ουρουγουαη.  Με Χ/2 σε ημιχρονο τελικο λοιπον.
Στις 18.00 το Μαροκο με το Ιραν στο 1-0 σκορ και το σημειο 1 οριακο με απειλη της ισοπαλιας.  Ομως προχωραμε θαρραλεα (Χ/1).
Στις 21.00 η Πορτογαλια με την Ισπανια στην ισοπαλια με το σημειο Χ λοιπον και σκορ (μακαρι) στο 1-1.

Αυτα φιλοι της σελιδας για σημερα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: