2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018 16/06 3η ΗΜΕΡΑ.

Οι ψυχραιμοι παικτες μπορουσαν να παρουν το 5+ γκολ στον αγωνα της Ρωσιας το 0-1 γκολ του Μαροκου με το Ιραν και το Χ της ισοπαλιας της Πορτογαλιας με την Ισπανια. Απο τις επιλογες μας.
Το Χ/2 ημιχρονο τελικο της Ουρουγουαης βγηκε επι της Αιγυπτου και μας εδειξε οτι αυτη η χωρα μπορει αν και επαιζε επι ενος πιο μικρου βεληνεκους αντιπαλου οπως ειναι οι ''Φαραω''.
Τετοια χημεια ομως ειναι αδυνατον να την κανεις παικτη οποτε κρατα δυο χαμενες ημερες.
Μονο οσοι αγωνιζονται με μονα αποδεκτα λενε οτι τιναζουν το διχτυ κατα καποιο τροπο.
Δηλαδη πηραν την Ρωσια , πηραν την Ουρουγουαη πηραν το Χ της Πορτογαλιας και εχασαν το Μαροκο οπου εμεις εδω το διναμε 1-0 και αυτο μας βγηκε 0-1.  Ενφοβουμενοι το Ιραν , ομως ειπαμε οτι το Μαροκο θα ειναι αυτο που τελικα θα πετυχει το νικητηριο γκολ.
- Σημερα προχωραμε στην 3η ημερα του Παγκοσμιου ποδοσφαιρου με το Μουντιαλ να εχει επικρατησει στους δεκτες μας. 
Πληρης επικρατηση σε λεω , σχισαμε την γατα χαχαχαχαχαχα ( φωτο ).

2521.  Γαλλια - Αυστραλια. 
Η αγωνιστικη και μονον συμπεριφορα της Γαλλιας μας επιτρεπει τουλαχιστον ενα , τουλαχιστον ενα γκολ στο Α' ημιχρονο.  Απο την αλλη εχουμε τους Αυστραλους που μπηκαν λιγο πριν το Μουντιαλ στην λογικη του και βγαζουν εικονα που εμπνεει στον παικτη.
Οι Γαλλοι σαφως και εχουν για μεζε την Αυστραλια εξ ου και το 1,17 στον 1σσο. 
Δεν ξερω το κατα ποσο θα αντισταθουν τα ''καγκουρω'' ομως η Γαλλια θα επικρατησει ευκολα δυσκολα.  Συντελεστης της ομαδας μας ''ψαχνει'' δυο γκολ για τους Αυστραλους στον αγωνα.  Το λαμβανω σοβαρα υπ' οψιν λοιπον.  Ο Ανατροπεας οσο κι' αν προσπαθει για ανατροπη τυπου 2/1 δεν συνενει και μας μενει κατα πλειοψηφια το γκολ γκολ Α' ημιχρονου.  Αυτο και θα παιξω αυτη και ειναι η επιλογη μου.  Δυο γκολ στο Α' Ημιχρονο (over 1,5 A' ημιχρονου).

Τα χρωματα βοηθουν ως προς την επιλογη και συμπληρωση δελτιου .

2522.  Αργεντινη - Ισλανδια. 
Πιστευετε στα θαυματα;  Αν ναι τολμηστε.  Εγω παντως δεν πιστευω στα θαυματα.
Ο Μεσι οσο και αν κλειστει απο την καλη αμυντικη γραμμη των Ισλανδων που βοηθουν και τα χαφ , οσο και αν τα βρει δυσκολα ενα γκολ , ενα πεναλτυ , ενα κατι ρε παιδι μου θα το παρει.  Αργα γρηγορα θα το εισπραξει.  Και αυτο γιατι εχει περασει στον κοσμο ολο οτι του Λαιονελ Μεσι του χρωσταει ο ποδοσφαιρικος πλανητης το Παγκοσμιο κυπελο.  Συνεπως αν και ευκολος αντιπαλος αν και θεωρητικα ευκολη νικη θα θελει κατ' εμας και σπρωξιμο αν χρειαστει (που θα χρειαστει) απο τους ''γκρι''.  Μα τι δι@ολο πια τοση χαωδη διαφορα με τον Ροναλντο να εχουν οι δυο τους;
Ο Μεσι καλειται να κοψει την Ισλανδια στην μεση.   Εμεις εδω θα κυνηγησουμε με στανιο το Χ/1 ημιχρονο τελικο οσο δυσκολο και αν φανταζει οσο κι' αν εκτεθουμε προς εσας αν τελικα κανει ευκολο 90λεπτο η Αργεντινη.  Εμπρος για το Χ/1 ημιχρονο τελικο.  Αν παλι πιστευετε στα θαυματα ;

2523.  Περου - Δανια. 
Παιχνιδι μπελας προς εμενα αυτο.  Το Περου πολλα υποσχομενο και οι Δανοι παντα υπολογισιμοι.
Οπως το εγραψα.  1 ημιχρονο Χ τελικο.  1/Χ με το Περου να εχει γρηγορο τεμπο και την Δανια απο την μεση και μπροστα κινδυνος θανατος.  Το κεντρο οποιος το παρει θα παρει και το ματς.  Εμεις λεμε απο ενα ημιχρονο σε ενα επαναλαμβανω δυσκολο να αναλυθει ματς.   Το σημειο της ισοπαλιας στο Χ με 3,00 της αποδοσης.

2524.  Κροατια - Νιγηρια.
Υπο την απειλη κατ' εμας της ισοπαλιας στο παιχνιδι αυτο.  Με πιο στανιο οι Κροατες να παρουν το ματς.  Ο Σκορακιας στο 2-1 σκορ βοηθαει κατα καποιο τροπο στο να προχωρησουμε στο σημειο.
Συνεπως το 1 & over ακολουθει στον παικτη ως προς την επιλογη του.

Δεν θα δω τιποτε αλλο στο σημερινο κουπονι κι αυτο γιατι θελω να επικεντρωθω καθαρα και μονον στο Μουντιαλ που ομολογουμενως ξεκινησε αν μη τι αλλο εντυπωσιακα.
Απο ολους εμας για ολους εσας να εχετε μια υπεροχη μερα.
Τυχεροι οσοι μπορεσουν να απολαυσουν και τα τεσσερα παιχνιδια.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: