2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018 17/0/ 4η ΗΜΕΡΑ.

2525.  Κοστα Ρικα - Σερβια. 
Σημαντικο ρολο θα παιξει η εκκινηση της Κοστα Ρικα ωστε να δουμε εαν θυμιζει κατι απο 2014.
Η λογικη λεει ναι καθως ολοενα και πιο πολλες εμπειριες εχουν εισπραξει με το περασμα του χρονου.  Με τον Ναβας να εμπνεει σε ολη την εντεκαδα θα μπει στον αγωνα.
Η Σερβια θα πιεσει ειναι η αληθεια και ξερει τον τροπο να βρει διχτυα.  Μπαινουμε ωμα στον κοπο να σας πουμε οτι το ματς αυτο το 'χουμε για γκολ γκολ , και την ισοπαλια θελουμε να εισπραξουμε με το σημειο Χ στο 3,25.  (Χ)ωρις νικητη.

2526.  Γερμανια - Μεξικο.
Η Νασιοναλμανσαφτ μπαινει και αυτη στον ποδοσφαιρικο ''χορο'' του πλανητη και στοχος της ειναι να περασει φυσικα πρωτη !!!!!!!!!
Με το Μεξικο να θελει και αυτο να εχει στον ηλιο μοιρα βλεπουμε ενα Α' ημιχρονο (ετσι οπως βλεπουμε τις ομαδες τωρα) της ισοπαλιας.  Ο Σκορακιας μας παει στο 2-1 και εδω ειναι που εμεις ξαναρωταμε.  Πιστευετε στα θαυματα;  Αν ναι τοτε τολμηστε.  Η χθεσινη αμφιβολια βγηκε πανηγυρικα ομως θα τα πουμε μετα αυτα. 
Κραξετε οσο θελετε και στο κατω κατω ας χασω.  Οσοι θελετε προχωρηστε μαζι.  Το σημειο Χ με αποδοση στο 4,30.  Ηδη δεχομαι μπουλινγκ αγαπητοι μου φιλοι ομως εγω ακλονητος.  Οχι γιατι ειμαι Μεξικο (το εχω τονισει αυτο) ομως ρε παιδι μου δεν με εμπνεει τουλαχιστον αυτη την στιγμη η Γερμανια.

2527.  Βραζιλια - Ελβετια.
Στο 1,30 η Βραζιλια δεν με πειθει τουλαχιστον εμενα και εξηγουμαι λοιπον.
Οι Ελβετοι φορτωνουν για τα καλα τις γραμμες τους και αναμενουμε να αντιπαραταξουν σθενος δυναμικη και αποτελεσματικοτητα.
Η Βραζιλια με φουλ επιθεση θα μας χαρισει θεαμα.  Με λγα λογια θα δουμε ματσαρα με το παιχνιδι να ειναι γρηγορο και την μπαλα πανω κατω.  Ο Σκορακιας στο 2-2 μας πηγαινει βλεποντας οτι μπορουν οι ομαδες να δωσουν γκολ και θεαμα.  Το σημειο της ισοπαλιας με το Χ στο 4,50 της αποδοσης.

Ο ψυχραιμος εχθες εχασε μονον το Περου.  Οσοι πιστευετε στα θαυματα κανατε το Χ/1 σε Χ/Χ στην Αργεντινη.
Πηρε το πεναλτυ η Αργεντινη το χτυπησε ο Μεσι πηρε το σφυριγμα απο τους γκρι , ομως το εχασε.
Αυτα απο εμας παιδια αυτα απο εμας φιλοι της σελιδας.  Ολα αυτα τα γραψαμε πριν το παιχνιδι με τους συνεργατες να ειναι ολως παραδοξως διαβασμενοι στα συγκεκριμενα παιχνιδια πλην βεβαιως βεβαιως του Περου.
Καλη και ομορφη Κυριακη.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: