2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.

735.  Λοκομοτιβ Μοσχας - Σαλκε.  Στις 19.55.   ***  ΜΟΝΟ  ΑΠΟΔΕΚΤΟ η δυαδα με 741.
  Το γκολ γκολ , το 1-1 σκορ και το σημειο Χ στο 3,10 της αποδοσης.  Και βεβαια η Σαλκε εχει τον πρωτο λογο ομως λεμε να αντιδρασει η γηπεδουχος οταν δει τα κενα της Γερμανικης ομαδας.
Το 2/Χ ημιχρονο τελικο.

737.  Ατλ. Μαδριτης - Κλαμπ Μπριζ.  Στις 22.00. 
  Μπορει η Μπριζ να πετυχει γκολ μεσα στην Μαδριτη;  Εμεις το πιστευουμε.  Μπορει να πετυχει νικη ημιχρονου;  Δεν νομιζω Τακη.   Θα παμε με το γκολ γκολ του Α' Ημιχρονου ενω οι συντηρητικοι με το γκολ γκολ του αγωνα.   Μπορει να γινει μπαμ;  Τα μεγεθη εχουν διαφορά.

742.  Τοτεναμ - Μπαρτσελονα.  Στις 22.00.
  Απο που να φυλαχτουμε δεν ξερουμε γιατι σε καποιο η καποια ματς θα μας την φερουν.
Θα υπερασπιστουμε το over 4,5 στο ματς αυτο κι ας μας λενε τρελους.  Και σιγα την τρελα μας ομως αν το λεει ο σκορακιας τοτε σιγουρα ειναι και υπαρχει τρελα.  Το 3-4 σκορ παιζει αυτος αφοβα και φραγκατα.  Δηλ και το over 5,5 ;   Ας ανοιξει και βλεπουμε.  Πιο πολλα γκολ στο Β' Ημιχρονο.

741.  Ναπολι - Λιβερπουλ.    Στις 22.00.   ***  ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ η δυαδα με 735.
  Θα κινηθει η Ναπολι για την ισοπαλια ( Το Χ τελικο στο 3,50 αποδοση ) και καπου εκει το οριοθετω το ματς αυτο.  Η Λιβερπουλ ειναι οντως καλη , βγαζει ομως ζορια ως προς την νικη.  Η Ναπολι θελει κατι θα μπει δυναμικα ομως γρηγορα θα κοιταζει και τα ανασταλτικα της οπου εκει θα δωσει στο τελος το βαρος στον αγωνα. 
Το σημειο Χ ημιχρονου και Χ τελικο (Χ/Χ) απο εμας.

739.  Πορτο - Γαλατασαραι.  Στις 22.00.
  Η Πορτο με μικρες ομαδες ''κανει τον μαγκα''  ευκαιρια ειναι να δουμε λοιπον σημερις τι σοι ΟΜΑΔΑ ειναι.
Θελω την Γαλατα να αιφνιδιασει και να παρει το Ημιχρονο.  Το σημειο 2 Ημιχρονου.
Μια Γαλατα που εχει περιεργη συμπεριφορα στο πρωταθλημα της καθως την μια πετυχαινει πολλα γκολ και την αλλη δεχεται κιολας.  Μωρε και το γκολ γκολ Ημιχρονου με καθεται καλουτσικα ομως θα παω τελικα στο 2πλο ημιχρονου.

=====================================
=====================================

1103.  Νοτιγχαμ Φορεστ.  1.  1,80.   Να νικησει την Μιλγουολ.
1099.  Ντερμπυ - Νοργουιτς.  Χ.  3,15.  Ειναι ισοδυναμες στην παρουσα φαση , βγαζουν δυναμικη επιλεγουμε και το γκολ γκολ αγωνα παμε και με το 1-1 σκορ.
1098.  Μπλακμπερν - Σεφιλντ Γιουν.   Το σημειο μας ειναι το Χ ημιχρονου με 0-0 σκορ.   Εχοντας ελαφρως καλυτερη την φιλοξ/νη την δινω το δικαιωμα νικης με μισο μηδεν.  Το Χ/2 σε ημιχρονο τελικο , το 0 εως 1 γκολ.   Το σημειο μας ειναι το Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

Η Α.Ε.Κ δεν τα καταφερε τελικα παντως αγγιξε την ολικη ανατροπη οπου και παρ' ολιγο να κανει το 3-2 ομως αμεσως στην επομενη φαση δεχτηκε ενα παγωμενο γκολ ωραιο μεν σε εκτελεση ομως αυτα τα πιανεις μιστερ ουαν.  Ενι γουει μπραβο στην προσπαθεια κριμα για το αποτελεσμα.
Καλη ποδοσφαιρικη - στοιχηματικη βραδια.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: