2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΑΠΟΨΕ.......

2221.  Μιλαν - Ολυμπιακος Πειραιως.  Οσο χασογκολης κι αν ειναι οσο κι αν δεν υπαρχει η ομοιογενεια στους παικτες γκολ θα πετυχει ο Ολυμπιακος και θα εχει τις ευχες μας.  Εμπειροτατος ειναι ο δαφνωστεφανομενος να ανοιξει τα ματια του και να κοιταξει στα ισια την Μιλαν.
Το γκολ γκολ του αγωνα.  Δεν ειναι δα και κατι ακατορθωτο την ωρα που η Μιλαν δεχεται γκολ απο τον οποιονδηποτε.

2223.  Μπορντο - Κοπεγχαγη.   Θα θελησει να παιξει αμυνα η Κοπεγχαγη η θα βγει μπροστα και θα την πληρωσει;  Λεμε να θελησει να κρατησει αμυνα  Το Χ ημιχρονου.  Το Χ/1 ημιχρονο τελικο.  Το over 1,5 του αγωνα.  Ισως βρει ζορι η Μπορντο.  Παμε με το Χ/1.

2242.  Σπαρτακ Μοσχας - Βιγιαρεαλ.  Το γκολ γκολ και το over.  Ο 1σσος ημιχρονου οσο δυσκολα κι αν ερθει.   Ο Ανατροπεας (1/2).

2238.  Κρασνονταρ - Σεβιλλη.  2.  2,05.  Εδω θα πεσει ολος ο ντουνιας στο 2πλο και φοβαμαι πως θα το ''μολυνουν''.  Ναι.  Δεν πιστευω στην Κρασνονταρ.

2234.  Μπατε Μπορισοφ - ΠΑΟΚ.   Προσοχη στην δυσκολη ομαδα της Μπατε Μπορισοφ πρεπει να δειξει ο ΠΑΟΚ και μετα να περασει στην αντεπιθεση η στην κυριως επιθεση.  Μην δηλ. με το καλημερα δεχθει γκολ αιφνιδιαστικο και τρεχει να προλαβει κατοπιν.    Το γκολ γκολ του αγωνα ασφαλως και το θελουμε οπως επισης και το 2-3 γκολ.   Βροχη , χαλαζι και αστατος σχετικα ο καιρος λιγες ωρες πριν τον αγωνα.   Το σημειο μας ο 1σσος ημιχρονου , το γκολ γκολ και το 2-3 γκολ.  Καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ.  Ο Ανατροπεας μπαινε με 1/2 ημιχρονο τελικο.

2240.  Μαλμε - Μπεσικτας.   Θελω το γκολ γκολ Α' Ημιχρονου καθως και οι δυο ομαδες ειναι ικανες να το πραξουν.  Ζητουν το γκολ των πρωτων 45λεπτων και αυτο θα υποστηριξω.  Το γκολ γκολ για τους συντηρητικους που θα το ενταξουν και στα αλλα γκολ γκολ της αναρτησης μας.

Τα χρωματα μας κανουν δελτια π.χ τα γαλαζια (4 ) κανουν τετραδα παρολι , τα πρασινα και ουτω καθ εξης.

***   Εχθες δειτε ποσο κοντα μα και ποσο μακρυα ημασταν.  Το 3-4 της Μπαρτσελονα κοντεψε ομως δεν ηρθε ποτε.  Το Χ/Χ της Λιβερπου χαλασε στο τελος ακριβως και και και.... στα διαλα χαχαχαχα

Καλη επιτυχια στις δικες μας ομαδες.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.........................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: