2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

ΒΡΑΔΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ.

726.  Ολυμπιακος Πειραιως - Γουλβς.  g.g & over.
 - Γκολ θα πετυχει η Γουλβς , αυτο διαφαινεται απο εμας αν και δεν το θελουμε λογω Ελληνικης ομαδας.
Ειναι η Γουλβς ομαδα που μεταλλασει το παιχνιδι της αναλογα με την ροη του αγωνα.  Τι πιο λογικο απο το να παιζει κοντρολ μπαλα και οταν δει την ευκαιρια θα κανει ενα ξεπεταγμα απο αυτα που συνηθιζει να ξεδιπλωνεται ταχυτατα.
Ο Ολυμπιακος θα εχει στα μειον του οτι δεν θα ειναι ο κοσμος του εκει λογω κορωνοιου.
Το g.g & over ακομη και σαν μονό αποδεκτο.  

727.  Ρειντζερς - Μπαγερν Λεβερκουζεν  Χ  3,45.
 - Αναμενουμε ενα παιχνιδι οπου θελουμε την φιλοξ/νη να προηγηθει και να κρατησει στο Α' ημιχρονο το σκορ.  Για να μην κουραζουμε θελουμε και την αντιδραση της Ρειντζερς στο δευτερο μισο του πρωτου αγωνα να ισοφαρισει ενφοβουμενος ομως το γκολ νικης της φιλοξ/νης.  Θα επιλεξω το 2/Χ σε ημιχρονο τελικο και εαν θα παιξω ακομη ενα Ειδικο στοιχημα αυτο θα ειναι το 1-2 σκορ τους.  

718.  Αιντραχτ Φρανκφουρτης - Βασιλεια.  g.g & over.
 - Ετσι οπως παιζουν αφοβα θα παρω το g.g τους και θα περιμενω τον νικητη του αγωνα.
Θελω και πρεπει να βγαλει νικητη η συναντηση αυτη.  Θεματακια εχει η Αιντραχτ ομως η εδρα την σωζει οποτε και εχει ενα προβαδισμα χωρις αυτο να σημαινει οτι το 1,46 λεει επ' ακριβως την αληθεια.  Σκοτηστικα αν μας λεει την αληθεια.  Εγω θελω να μεγαλωσω το σημειο και αυτο πραττω.

Ολα ηταν κοντα εχθες κατα ενα γκολ.  Παντως η Λιβερπουλ μας αφησε γεια και η διαισθηση μας βγηκε αληθινη.  Το γκολ στο 89' ακυρωθηκε κανονικα σαν οφσαιντ , γκολ που ζητουσαμε ομως η αναταραχη ηρθε αργοτερα με το γκολ στην παραταση οπου ο Σιμεονε εκανε σαν μικρο παιδι και ο Κλοπ σκαλιζε την μυτη του αμηχανα.  
Στο 2-2 οπου ολα και κριθηκαν εμελλε να ειναι μαρτυρες στο απολυτο αναποδογυρισμα οι πρωταθλητες Ευρωπης καθως δεχοντουσαν και τριτο τερμα απο την Ατλετικο Μαδριτης.
Ετσι η Λιβερπουλ μας χαιρετησε και αφησε το Τσαμπιονς Λιγκ για εφετος.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: