2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

22.05 ΤΟΤΕΝΑΜ VS Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΠΑΟΚ σε ενα ακομη ευρωπαικο παιχνιδι.  Καθε φορα λεμε οτι δεν θα μπορεσει και ομως μπορει.
Καθε φορα μας δειχνει οτι ειναι γεννημενος για μεγαλα ματς.   Οχι μονον αυτος , μα και καθε Ελληνικη ομαδα.   Ετσι λοιπον σημερα δινουμε αξια στο Χ2 Διπλη ευκαιρια με αποδοση στο 2,43 και ας ειναι δυσκολο γηπεδο!   Τα αλανια στις κερκιδες θα δωσουν το εναυσμα για οτι καλυτερο και αν η ομαδα περασει την αρχικη πιεση και δεν μασησει , τοτε θα παρουμε το σημειο.
Οπως ομως και να 'χει , καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ!
136.  Ρεν - Ουντινεζε.   Το ματς μεχρι ενα ημιχρονο θα ειναι χερι-χερι ομως ειναι τα λεφτα στη μεση.  Η Ρεν θα καθαρισει το ματς.  Χ/1 Ημιχρονο Τελικο.
135.  Μπραγκα - Μπερμιγχαμ.  Ο Σκορακιας εδω παιζει 2-1 υπερ της γηπεδουχου. 
137.  Σελτικ - Ατλετικο Μαδριτης.  Με Χ/Χ Ημιχρονο Τελικο θα ασχοληθουμε καθως θεωρουμε οτι βγαζει τσαμπουκα η Ισπανικη ομαδα στην Ευρωπη.  (0-1,1-1 ημιχρονο & 2-1,2-2 τελικο) για το LIVE!!!
146.  Στανταρ Λιεγης - Αννοβερο.  Χ.  3,20.  Δειχνει ατρωτη η Στανταρ , κυνηγαει στο σκορ το Αννοβερο.  Μπορει να παει 4-6 γκολ.  Ας ανοιξει το σκορ και βλεπουμε στο LIVE.  Θα παιξουμε πρωτο γκολ Στανταρ , μετα Αννοβερο , μετα Στανταρ και ουτω καθ' εξης.  Το Χ δειχνει η στηλη.
Αυτα για σημερα με την ωρα να δειχνει τωρα 17.40.
Παρ' ολα τα προβληματα ειμαστε εδω. 
Καλη συνεχεια σε ολους.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................


Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Ειναι μια ωρα δυσκολη αυτην ταυτην την στιγμη.
Απειλειται η εργασιακη μας σχεση , η ιδια μας η υπαρξη καθως αυριο δρομολογουνται εξελιξεις στην εταιρια μου.   Η Ελλαδα << καιγεται >> απο ακρη εις ακρη.  Ανεργοι παντου με χρεη ως τον λαιμο φερνουν τον απλο πολιτη σε απογνωση.
Κατω απο αυτην την πιεση ειναι ορατο οτι η στοιχηματικη σελιδα θα αναγκαστει να κλεισει η τουλαχιστον να μεινει αδρανης.
Σημερα παντως ενω ξεκιναει η Τσαρλτον παιξαμε να νικησει την Χαντερσφιλντ με 1/1 Ημιχρονο Τελικο στον κωδικο 442.
445.  Γκιμαραες - Σετουμπαλ.  Με 2/1 Ημιχρονο Τελικο σε μια Γκιμαραες που δεν πειθει , ομως παρ' ολα αυτα εχει να χασει απο το 1987 απο την φιλοξ/νη εδω!   Τεσσερεις σερι ισοπαλιες ομως δινουν δικαιωμα να κανει κατι εως τα μισα η φιλοξ/νη.  Μετα;  Πληρη ανατροπη!
446.  Ουνιον - Ιντεπεντιεντε.  Το 2πλο στο 2,60.  Με Χ/2 Ημιχρονο Τελικο.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΙΣ 13.00 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.

382.  Σιενα - Ιντερ.  1.  2,80.
383.  Τσεζενα - Τζενοα.  Χ.  3,10.
390.  Πανιωνιος - ΑΡΗΣ.  Χ.  2,90.
420.  Παλμειρας - Σαο Παολο.  2.  2,20.
424.  Φλαμενγκο - Ιντερνασιοναλ.  Χ.  3,20.
================================
Σημεια της Κυριακης διχως αιτιολογια.
Χωρις πολλα πολλα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ.

Στον καδο!   Ενα παιχνιδι ειναι κι' αυτο.   Ολοι στο τελος πεταμε τα δελτια.  Τουλαχιστον να βαζουμε και κανενα καλαθι.   Απο αποσταση και με εκτελεστικες ικανοτητες στο διποντο.    Η οποιος θελει να εκδικιθει τον πρακτορα ας τα πεταει εξω.   Θα εχει την δικαιολογια οτι ποτε δεν υπηρξε καλος καλαθοσφαιριστης .   Τα κορακια γυρω χαιρονται με την χασουρα μονο και μονο επειδη και αυτοι δεν κανουν τιποτε αξιολογο.   Οποτε;    Πατσι σε (σου) λεει.    Τι να κανουμε!    Τα τρενα κανουν και στασεις.  
Η ομορφια του παιχνιδιου μας αναγκαζει να προχωραμε καθε μερα , αρκει να τηρουμε σωστα τον κανονα σ' αυτην εδω την σελιδα.   Γιατι εδω λιγα βαζουμε πολλα παιρνουμε.   Αυτο ειναι το δογμα μας.
Σαββατο με τον καιρο να ειναι στις μαυρες του καθως εχει μια μουνταμαρα απο πανω σου λες και στενωχοριεται κι' αυτος μαζι με εμας.   Να επηρεαζεται η ατμοσφαιρα για την δισμοιρη Ελλαδα ;     Αν ειναι ετσι ας βρεξει λεφτα τοτε!   
Για να δουμε εμεις τι μπορουμε να κανουμε στο κουπονι;
244.  Χερτα - Λεβερκουζεν.  2.  2,35.
248.  Μπολτον - Εβερτον.  2.  2,30.
301.  Λιβινγκστον - Ρος Καουντι.  Χ.  3,20.
254.  Κρισταλ Παλας - Μιλγουολ.  1.  Ημιχρονου.  2,70.
237.  Σασσουολο - Παντοβα.  Χ.  2,80.
********************************************
232.  Βερονα - Ρετζινα.  2.  2,80.
359.  Ολυμπο - Σαν Μαρτιν.  1.  2,10.
350.  Λατσιο - Γιουβεντους.  Χ.  3,10.
********************************************
Ο GIOUL BET μεσα απο το TSAT εδωσε τις δικες του προβλεψεις.
Εμεις για σημερα τελειωσαμε , ο καφες συνεχιζεται και οι αποψεις δινουν και παιρνουν.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

200.  Αουε - Ντουισμπουργκ.  Ισοπαλια δεν εχουν τα παιδια (μεταξυ τους).   Σημερα ειναι η ωρα να γινει πραξη αυτο.  Το Χ με αποδοση στο 3,10.   Ετσι κι' αλλιως αρχισε να αντιδρα λιγο η φιλοξ/νη.
201.  Φ.Σ.Β Φρανκφουρτης - Παντερμπορν.  Πιο ποιοτικη η φιλοξ/νη απο την Φ.Σ.Β ομως δυσκολη στο γκολ.   Αν το (που θα) εκμεταλευτει αυτο η γηπεδουχος τοτε ευκολα θα κρατησει στην ισοπαλια το ματς εως το τελος.   Το Χ με αποδοση στο 3,20.
202.  Χανσα Ροστοκ - Ουνιον Βερολινου.   Δεν ξερουμε αν δειχνει 1σσο οπως μου λετε , ομως θεωρω οτι η φιλοξ/νη πολεμαει τα εκτος εδρας παιχνιδια της.    Στο σημειο Χ θα καταληξω και εδω με αποδοση 3,20.
===================================
221.  Πορτ Βειλ - Τορκι.  2.  2,60.
222.  Ουντινεζε - ΡΟΜΑ.  UNDER. 
217.  Σατορου - Ανζε.  2.  2,60.
Αυριο παλι.    Καλη συνεχεια.
Συνδεση πιθανον να γινει στις 23.00.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................................

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.....................

139.  ΙΤ.Κ.  Καλιαρι - Σιενα.   Στα μισα του Οκτωβρη συναντηθηκαν ξανα για το πρωταθλημα και ηρθαν ισοπαλοι με 0-0.  Η Σιενα μπορει να παρει το ματς.  Το σημειο 2 με αποδοση στο 3,10.
140.  CSA.  Λ. Ν. Ουν Κιτο - Βελεζ.  Δυσκολη εδρα ομως εδω η Βελεζ παιζει καλο τοπι.  Και επειδη θα γινει μαχη στα ισια θεωρουμε οτι δεν θα κερδισει κανεις!  Το Χ με αποδοση στο 3,20.
Με αυτη την δυαδα θα αγωνιστουμε.
Μερα και η σημερινη.
Περιμενουμε αυριο να χορτασουμε κουπονι.
Καλημερα σας και υπομονη.   Τι θελω να πω;   -Προσεχως..........................
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE PART 2.

Καλησπερα σας και ενω η ωρα ειναι αυτη τη στιγμη 17.30 ερχομαστε σε μια πρωτη συνδεση για σημερα με εσας!
13Ο.  Μαρσειγ - Ολυμπιακος.  Μπορει ο δικος μας Ολυμπιακος να φερει αποτελεσμα στην Μαρσειγ.
Ωμα και οπως βλεπουμε τα πραματα θελουμε και πιστευουμε οτι η ομαδα του Ελνεστο μπορει να κανει θετικο αποτελεσμα.   Η Μαρσειγ εχει βεβαια τον πρωτο λογο ομως ο Ολυμπιακος ξεψαρωσε πλεον για τα καλα στην Ευρωπη και σηκωνει αναστημα.     Ευκαιριε θα δημιουργησει αλλα αυτο που θελουμε ειναι το γκολ.    Ας του δωσουμε λοιπον δικαιωμα να πετυχει γκολ.   Η Μαρσειγ με τον δικο της τροπο δειχνει οτι θα πιεσει αλλα οι Πειραιωτες σαφως και το γνωριζουν οποτε και θα μπουνε δασκαλεμενοι.
Το 1-1 θελω και θα παρω σε αυτην την αναμετρηση με το Χ να πληρωνει 3,50.   Ο Ολυμπιακος παντως θα ειναι επικυνδινος και θα κανει τους της Μαρσειγ να αναθεωρησουν αρκετα στην πορεια.  Οποτε;   Χ και 3,50.
127.  Αρσεναλ - Ντορτμουντ.  Ουτε Γ. Μπρομγουιτς ειναι , ουτε Μπολτον ουτε και Σαντερλαντ!   Εδω ειναι η Ντορτμουντ που ερχεται μετα απο τεραστιο διπλο επι της Μπαγιερν Μοναχου για το πρωταθλημα της Γερμανιας.   Ειναι και ομαδα με υπομονη και επιμονη.   Δυσκολο ματς για την ομαδαρα μου την Αρσεναλ που καλειται να υποταξει την κιτρινη μηχανη.   Θεωρω οτι η Ντορτμουντ δεν θα δεχθει γκολ απεναντιας δε θα πετυχει γκολ και την δινω δικαιωμα 2πλου.   Αυτο που επισης γνωριζουμε ολοι ειναι οτι η Αρσεναλ εχει φορμα και ειναι πλεον δεμενη και γερη ομαδα καθως ολοι εχουμε ξεχασει εκεινο το εφιαλτικο απογευμα των 8 γκολ.     Η Ντορτμουντ ομως γνωριζει τις αδυναμιες και θα θελησει να χτυπησει μια μονον φορα.   0-1 Σκορ και το σημειο 2 με αποδοση στο 3,40.    Ξερω οτι δεν συμφωνουν πολλοι απο εσας!
132.  Σαχταρ - Πορτο.   Το 1-1 μας προβληματιζει καθως θεωρουμε οτι θα παει στο 2-1 υπερ της Σαχταρ.   Το σημειο 1 με αποδοση στο 2,25.
123.  Ζενιτ - ΑΠΟΕΛ.  12 αγωνες εχει να ηττηθει η Ζενιτ μας γραφουν.   Γιατι μας το λετε;   Μηπως φοβαστε σημερα;    Ερχονται οι μεγαλοι του θεσμου να κανουν το μπαμ και στην Αγ. Πετρουπολη.   Θα πανε θα προσκυνησουν την εκκλησια σαν Χριστιανοι Ορθοδοξοι που ειναι και ως εκει.  Σιγα μην προσκυνησουν και την ομαδα.   Εκει θα γινει χαμος.   Κυκλοφορια μπαλας αριστη , τριγωνακια και αμα λαχει κανενα σουτ οβιδα να γινει της ........ αντε λιγο το 'χω κι' εγω.
Δηλωνω θαυμαστης του ΑΠΟΕΛ και πιστευω στην ομαδα αυτη σαν να ειμαι οπαδος της.
Μπραβο ρε παλληκαρακια.   Σας θαυμαζει ολη η ποδοσφαιρικη Ευρωπη και σας ζηλευουν τεραστια σωματεια που θα ηθελαν να ειναι στην θεση σας.   Συνεχιστε το ονειρο και οπου φτασετε.
Στο παιχνιδι μας τωρα ...... καθως πιστευω οτι η ομαδα του ΑΠΟΕΛ μπορει να παρει την ισοπαλια και να φυγει με ψηλα το αναστημα.   Δικαια διαιτησια εεεεεε!!!    Οσο θα περναει η ωρα το αγχος θα ειναι με το μερος της Ζενιτ οπως με την Πορτο και οι κιτρινες καρτες θα κοβουν κι' αλλο τον ρυθμο.
Απο το να το λεμε ομως μεχρι να βγει θελει 90' αγωνιστικα λεπτα.
Καλη επιτυχια στην ΑΠΟΕΛαρα μας και καλη συνεχεια στον θεσμο.   Α-Α-ΑΠΟΕΛ!!!    0-0  ΤΕΛΙΚΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.   Χ και 4,00  αποδοση.  YES.
131.  Μιλαν - Μπαρτσελονα.  Οχι.  Δεν θα προτεινω κατι.  Ναι φοβαμαι να μην πεσω τελειως εξω.
Θα πω μονον οτι η Μπαρτσα δεν παταει καλα και δεν μας τα λεει και καλα.   Μηπως φαει καμμια Μπατσα απο την Μιλαν οσημερις;   Λεωωωωω  μηπωωως!!!   Σε καθε περιπτωση θα δω τον αγωνα και αν παιξω κατι αυτο θα ειναι τα κορνερς.  Εκει νομιζω οτι θα γινουν 6 (;) κορνερς ολα κι' ολα.   Ετσι νομιζω.
128.  Βαλενθια - Γκενκ.  Φαινεται ευκολο ματς ε;   Ναι φαινεται.  Ειναι ομως ετσι;   Κι' αυτο γιατι η Γκενκ 2 γκολ τα εχει στο παιχνιδι.(πως τα λεει).   Η Βαλενθια επισης ειναι στο γκολ συντονισμενη εστω και αν αργησει λιγο.  Το 4-6 γκολ δεν το στηριζω καθολου στην Βαλενθια παρ' ολο που θα επρεπε.   Η Γκενκ θα παιξει καλα κατ' οπως μας δειχνουν οι ενδειξεις και αναμενουμε στο LIVE να κανουμε ενα μικρο πανηγυρακι.
***********************
129.  Λεβερκουζεν - Τσελσι.  Το σημειο ειναι 2 ενω και το Ημιχρονο θεωρουμε οτι ειναι 2πλο.  1-2 Σκορ ο Σκορακιας.      Αυτο το ματς αναρτηθηκε στις 18.35.

***********************   
Η UNIBET ειναι ετοιμη να σας προσφερει με την εγγραφη σας απο την σελιδα μας ενα μεγαλο BONUS εως και 150%.    Μην το χασεις.   Μπες απο την σελιδα μας , κανε την εγγραφη σου και αμεσως παρε το BONUS και φτιαξε το δικο σου δελτιο νικης.
***********************
Η UNIBET με το BONUS της στο 150% μας δινει την ευκαιρια να κανουμε ταμειο.
Μπες τωρα!
Αυτα για τωρα.    Σας αφηνω με την ελπιδα να βοηθησα για κατι καλο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.

100.  ΤΣΣΚΑ Μοσχας - Λιλ.  Στις 19.00 νωρις νωρις λογω κρυου θα διεξαχθει ο αγωνας.  Θεωρουμε οτι η εδρα θα παρει το ματς σχετικα δυσκολα με Χ/1 Ημιχρονο Τελικο , ο Σκορακιας λεει 1-0 και η στηλη παιρνει το σημειο 1 με 2,05 αποδοση.  Ο Σκορακιας παντως λεει πως αν πετυχει γκολ η Λιλ τοτε θα παει στο 2-1 της εδρας.  Εμεις παντως λεμε πωε δεν μπορει.  Γιατι αν πετυχει η Λιλικα γκολ δεν θα χασει.   Για να μην σας μπερδευω αλλο , κραταμε το 1-0 και το Χ/1 Ημιχρονο Τελικο. 
103.  Λυων - Αγιαξ.  Το σημειο 2 Ημιχρονου (0-1 Ημιχρονο) θελω και θα παρω με αποδοση στο 4,50.  20' εως 45' το γκολ.     Και σαν τελικο ο Αγιαξ μπορει , ομως ως που θα παει αυτη η Λυων!
107.  Οτελουλ - Βασιλεια.  0-0 Ημιχρονο & 1-2 Τελικο.     Η Βασιλεια οταν δεχεται γκολ , ισοφαριζει αμεσα!    Εδω βλεπουμε πως αν (αν) μπει γκολ στο Β' Ημιχρονο , αυτο θα ειναι υπερ της Οτελουλ γυρω στο 50' ενω αμεσα θα ισοφαρισει η Βασιλεια.   Οσο δε η ωρα θα περναει θα χτυπησουμε στο LIVE επομενο γκολ Βασιλεια που θα εχει ανεβασει την αποδοση.
109.  Τραμπζονσπορ - Ιντερ.      Θα επιλεξω το σημειο 2 Ημιχρονου με 2,70 αποδοση.  Μπορει ακομη και 0-2 να ειναι το σκορ , ενω κατοπιν οι Τραπεζουντιοι να κανουν  το 1-2 και στο τελος το 2-2!   Ετσι θελει να πιστευει ο Σκορακιας που δεν εχει σε εκτιμιση τον τροπο που αγωνιζονται οι μακαροναδες.
***************************
***************************

Εχουμε πει κατ' επαναληψη οτι εμεις εδω τολαμαμε να κανουμε αναλυση μπαινοντας πιο βαθια στα παιχνιδια που επιλεγουμε.    Ειναι δε ολο-δικα μας τα σημεια και δεν αντιγραφονται.
Αφου λοιπον διαβαστουν βγαινουν προς εσας. 
Ετσι τα ειδαμε , ετσι τα παραθετουμε.
==========================
Η ωρα ειναι21.15.   *******------*******
--------------------
114.  Σαουθεντ - Πρεστον.  2-1 Σκορ.  Ο Σκορακιας στο 3-1. 
115.  Σκανθορπ - Γουιμπλεντον.  Ενα παιχνιδι που βλεπουμε 4-6 γκολ.
117.  Τζιλιγχαμ - Μπορνμουθ.  Αλλο ενα ματς που στεκομαι για πολλα γκολ.  Η Τζιλιγχαμ μπορει.  Το ιδιο και η Μπορνμουθ που ανεβασε τεμπο.   4-6 γκολ.

Παμε τωρα να δουμε τα παιχνιδια και πανω απ' ολα καλα να περναμε.   Λιγα για πολλα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................


Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΡΙΣΚΟΥ.

Εχουμε δηλωσει κατ' επαναληψη οτι εδω ειναι ενας χωρος οπου μπορει ο καθενας να μπει και να κοντραρει ενα παιχνιδι απο το TSAT.   Μπορει να ειναι τοσο σιγουρος , ετσι ωστε να σωσει καποιον αλλο παικτη ναμην παιξει το προτεινομενο απο εμας παιχνιδι.
Δεν μπορεις κυριε ανωνυμε παικτη και να λες για Ανταλιες και για ΑΡΗ ΣΕ 1σο και 2πλο αντιστοιχα κατοπιν εορτης.   Αν εισαι σιγουρος ανεφερε το στο TSAT.   Ετσι θα σε διαβασουν ολοι οσοι μπαινουν στην σελιδα και θα αποφυγουν την λαθος εκτιμιση μου.    Με αυτον τον τροπο θα γνωριστουμε και καλυτερα μεταξυ μας και θα ανταλασουμε αποψεις η θα αναλυουμε τα οποια παιχνιδια μας προκυπτουν.
Ειναι γνωστο απο τον κυκλο μου οτι ο ΑΡΗΣ παιζονταν (απο εμας) 2/Χ Ημιχρονο Τελικο.   Προβλεπαμε πιεση τυπου Εργοτελη (οπως στο ματς Τελης - ΑΡΗΣ) και τελικο σημειο το Χ ενω ο σκορακιας επαιζε το 2-2 αν και δεν εδωσε το σκορ σε εσας.
Λιγη σημασια εχει η κατα καποιο τροπο απολογια μου.
Στα σχολια ο κος ΑΝΩΝΥΜΟΣ εγραψε σχολιο-α εις βαρος του επιτελειου μας.
Μακαρι να κατσεις να βγαλεις σημεια φωτια και να πληρωνεσαι ΑΝΩΝΥΜΕ καθε μερα.  Μακαρι!
Για το αν θα συνεχισω να γραφω;   Εγω θα συνεχισω να γραφω.   Εσυ αν θελεις πανε σε αλλη σελιδα να παρεις σημεια.    Ας πουμε εκει που προτειναν τον ΑΡΗ 1σσο , την ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1σσο!!!   0-1 και 8,50 το σημειο.   Τσαλακωμα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.   Κλαααατς.
Αυτα ειχα να πω μετα την παρεμβαση του ΑΝΩΝΥΜΟΥ.
***************************************
***************************************
430.  Ααρχους - Σιλκεμποργκ.  Θα παρω το σημειο 2 με 2,75 αποδοση.  Ξερω οτι ειναι φορμαρισμενες και οι δυο ομως θελω να πιστευω οτι το 2,75 θα βγει.    1-2 Ο Σκορακιας που μπαινει λιγο αρπαγμενος.     0-2  Τελικο.  Προσπαθησε η Ααρχους να πετυχει μειωση και να πιασουμε το Σκορ , ομως;
431.  Μπουρσασπορ - Σαμσουνσπορ.  1-0 ο Σκορακιας.  1-0 Τελικο.  YES.
435.  Τοτεναμ - Αστον Βιλα.  Αν και περιμενουμε να βγαλουν τσαμπουκα οι χωριατες θα το αφησουμε στην ακρη.  Μονον ο Σκορακιας το παει στο 1-0.
437.  Εσουδιαντες - Μπανφιλντ.  1-0 και εδω ο Σκορακιας.   Το σημειο 1 στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ μεχρι 2,00 αποδοση.
436.  Σανταντερ - Μαλαγα.  Χ/Χ  Ημιχρονο Τελικο.   1-1 ο Σκορακιας που κανει δελτιο 3-4-5.
Καλο απογευμα και τα λεμε αυριο πρωι με καφεδακι και εφημεριδα.  Ρεπο αυριο λοιπον μας λυνει τα χερια και θα δουμε αρκετα καινουρια θεματα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................




Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ.

392.  Βαλενσιεν - Οσερ.  Χ.  2,80.  2-1.
377.  Γκαζιαντεπσπορ - Μανισασπορ.  Χ.  3,25.  0-0.
388.  Ο.Φ.Η - ΑΡΗΣ.  Χ.  2,85.   0-1.

395.  Αμβουργο - Χοφενχαιμ.  Χ.  3,25.   2-0.
359.  Ανταλιασπορ - Μπουγιουσιχτιρ.  Χ.  3,10.  2-1.
*******************************
*******************************
392.  Βαλενσιεν - Οσερ.  1.  2,15.      2-1 Τελικο.
387.  Σπορτινγκ Χιχον - Χεταφε.  1.  2,05.   2-1 Τελικο.
403.  Σταμπαεκ - Χαουγκεσουντ.  1.  1-2 Τελικο.
Αυτη ειναι η νεοτερη τριαδα.

************************
Σπαστα ολα μεγαλε!
================
================
419.  Παρι - Νανσι.  2.  8,50.   0-1.  Tελικο.
429.  Χιουστον - Λος Αντζελες.  2.  4,00.
402.  Οντ Γκρενλαντ - Σογκνταλ.  Χ.  3,85.    1-0.  Τελικο.
399.  Βικινγκ - Σταρτ.  2.  4,75.    Απο 0-1 σε 1-1 στο 90'.  Τελικο.
2-3-4  Συστημα.
Ειμαστε ON LINE για χτυπημα στο LIVE μαζι με την UNIBET.
Κανε εγγραφη και κερδισε το BONUS εως 150%.   Με ενα κλικ απο την σελιδα μας  και αφου εγγραφεις διαμορφωνεις τα δικα σου στοιχηματα και κανεις τα δικα σου ταμεια.
Μπες στην μαχη!!!







Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο.Σ.Φ.Π VS Π.Α.Ο & ΜΑΝ. ΣΙΤΙ VS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ.

Γρηγορα στο διαταυτα!
332.  Νις - Σεντ Ετιεν.  Χ.  2,80.
343.  Ναπολι - Λατσιο.  2.  3,30.
239.  Γκλαντμπαχ - Βερντερ Βρεμης.  Χ.  3,20.
294.  Αμπερντιν - Μαδεργουελ.  Χ.  3,25.
237.  Καισερισπορ - Ορντουσπορ.  2.  2,70.
326.  Ολυμπιακος - Παναθηναικος.  2.  3,50.

Οι φιλοι του Ολυμπιακου εχουν εκνευριστει απο το σημειο;  Αυτο βγαλαμε αυτο καταθετουμε.
Αν ειναι γερος ο Ολυμπιακος ας ριξει τριαρα!   Το θεμα ειναι να γινει καλο παιχνιδι να το γουσταρουμε ολοι μας.  Στο κατω κατω εχει παιχνιδια ακομη να δουμε αιωνες και αιωνες.   Ετσι δεν ειναι;
************************************
************************************
Ο  GIOUL  BET με κωδικους.
260.  2.
262.  2.
276.  2. 
294.  2.
302.  2.
-------------------------------
-------------------------------
315.  1.
324.  1.
338.  1.
347.  1.
=====================
=====================
Για να δουμε τι θα κανουμε σημερα;
Παντως ειναι η μονη φορα που δεν θα αγγιξω το μεγαλο νησι.
Εννοειται οτι την Μαν.  σιτι θα την παρω στο 1-1 με την Νιουκαστλ.  Οχι οτι δεν μπορει να διαλυσει η Μαν. Σιτι την Νιουκαστλ αλλα οσο θα περναει η ωραααα;    Ειδωμεν.


Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΞΑΝΑ!!!

Αντε ρε παιδια!  Σκουριασαμε ενα πραμα , χωρια που μας εφαγε η γαναδα ως προς τι θα κανει η Ουκρανια U21 με τα Γαλλακια και τα Σλοβενακια με τους μπομπιροκροατες,   Αμα πια!!!
Το κουπονι εστρωσε λοιπον και πηρε την φυσικη του μορφη.   Ετσι ξανα μανα με το στυλο στο χερι και στρωσιμο στη δουλεια.
Ο GIOUL BET τηλεφωνικα αυτην τη φορα εδωσε τα δικα του πιστευω.
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
205.  Τουλουζ.  Χ.                       
210.  Ντορντρεχτ.  Χ.
218.  Ν. Ολντ Μποις.  Χ.
221.  Σ.  Μαρτιν.  Χ.
====================
Στον κωδ.  200 θα σταθουμε και στο παιχνιδι της Ινγκολσταντ με την Μοναχο 1860.  Μας δειχνει οτι πετυχαινει γκολ η Μοναχο 1870 ομως δεχεται επισης με απιστευτη ευκολια!   Η γηπεδουχος παικταρα μου αν και τελευταια , προσεξε να σε (σου) πω!   Αν και τελευταια στην κατηγορια εχει καλο κεντρο , παιζει οργανωμενα και προσπαθει να παρει τα ματς στην εδρα της. Εχει φορμα ομως , αστα να πανε.   Αυτο μας φρεναρει (0-1-5) ομως και η Μοναχο 1880;  Εχει φορμα 1-1-4 και εκτος εδρας 2-0-5 με γκολ 12-14.   Περυσι 1-1 εφεραν ενω φετος;  Ομαδα αντεπιθεσεων η Μοναχο 1890 θα προσπαθησει να αιφνιδιασει.  Οπως και να γινει η Ινγκολσταντ θελει και πρεπει να παρει το ματς.  Το σημειο ειναι 1 με αποδοση στο 2,45.
201.  Ντουισμπουργκ - Μπραουνσβαιγκ.  Δειχνει κατι τις η γηπεδουχος ωσαν να αρχιζει να συνερχεται.   Οσο ομως και να σφιχτει , οσο και να προσπαθησει θα βρει μπετον μπροστα της.   Η φιλοξ/νοι θα παρουν το Χ και εμεις την αποδοση στο 3,35.
219.  Ταραγονα - Γουαδαλαχαρα.  Θελει ωρα η αναλυση και δεν θελω να γραψω.   Το σημειο ειναι 1 με αποδοση 2,00.   Τετοιες ομαδες τις παιρνει η Ταραγονα ειδικα τωρα που πηρε μπροστα.  Τριτο συνεχομενο;   ΝΑΙ.   Αν και εχει 1-1-4 εντος με γκολς 7-10.   Θελουμε 2 γκολ για την Ταραγονα και 1 για την Γουαδαλαχαρα.  2-1 .   Ολεεεεεε!!!
215.   Καιζ/τερν - Λεβερκουζεν.  Η προιστορια λεει 14-6-7 ομως τα τελευταια χρονια ειναι υπερ της Λεβερκουζεν!  1-3-6 εχει η φιλοξ/νη και θα θελησει να παρει κατι καλο.  Με 1/Χ Ημιχρονο Τελικο θα απαντησουμε στο παιχνιδι αυτο.
========================================
Κανε πραξη τα παιχνιδια με το δικο σου τροπο.   Μπες τωρα στην UNIBET απο την σελιδα μας και κανε εγγραφη κερδιζοντας το μεγαλο BONUS που σας προσφερει 150% για λιγο ακομη!    Μετα;   Ολα ειναι ευκολα.   Κανεις ταμεια μικρα μεγαλα , μερα και νυχτα.   Μην χασεις το BONUS της UNIBET.
========================================
218.  Ν.Ολ Μποις - Τιγκρε.  Χ/2 Ημιχρονο Τελικο για μια Τιγκρε που εστω και στο φιναλε πρεπει να παρει το ματς.  0-1 ΣΚΟΡ.
216.  Ταμγουορθ - Κετερινγκ.  Το σημειο 1 στο 1,65;  Χμμμ.   Εδω κοντα σε αποσταση 90 χ.λ.μ η Κετερινγκ δειχνει να το 'χει αυτο το γηπεδο.  1-2 το '08 και 1-3 το '10.  Το σημειο 2 με αποδοση 4,00 ειναι προκληση παικτη μου.   1,82 ΤΟ Χ2 στην διπλη ευκαιρια.   Τι να το κανω το Χ2;   2πλο κατακεφαλα με 4,00 αποδοση.   Ναι για;   (χαχαχαχαχα).   Ξυνο το γελιο.  Απο 0-2 εγινε 2-2.  Τελικα το Χ2 Διπλη ευκαιρια πληρωνε την δυαδα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.  γ.μ.τ.
========================================
Παντα κοντα σας.   Επανερχομαστε μονον εαν δουμε κατι καινουριο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΡΩΝΕΣ.

Ειναι η ημερα μνημης του Πολυτεχνειου σημερα και στην πρωτευουσα επικρατει πανικος.
Τι πρωτοτυπο ε;
Ακομη μια ημερα που θα τα κανουν λιμπα και γυαλα στο κεντρο της Αθηνας.
Την ιδια σχεδον ωρα θα γινει και στη Θεσσαλονικη χαμος.
Θα ακολουθησουν και ισως αλλες πολεις οποτε θα κλεισει η ημερα με καταθεσεις στεφανων και εκσφενδονισμοι πετρων καδρονιων σιδηρων και οτι αλλο συνεπαγεται μαζι με τις μολοτοφ ωστε να γινει ενα ομορφο θεαμα που θα συνδεσει την εποχη του πολυτεχνειου , την γενια του 1-1-4 με την τωρινη γενια της καφετεριας και της κουκουλας!
Εννοειται οτι δεν εχουμε καμμια δουλεια τετοια ημερα να παμε στο κεντρο της πολης , εννοειται οτι το βραδυ μπαινουμε μεσα , οτι τα παιδια και τα ματια μας!
Καθε αλλο παρα γιορταζεται λοιπον το πολυτεχνειο σημερα.
Ειναι ημερα σημαδεμενη ωστε να γινουν εκτροπα και ενα σωρο αλλα πραματα απο τους αναρχικους και τους αντι-εξουσιαστες.
Η στηλη σημερα δεν θα δει κανενα παιχνιδι και θα παραμεινει αδρανης.
Αυριο τα παιχνιδια που θα επιλεξουμε θα τα αναρτησουμε μετα το μεσημερι.
Προσοχη και καλη συνεχεια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!!

Τα χθεσινα ηταν δυστυχως κλουβια για εμας.    Δεν ημασταν καθολου καλοι και χασαμε σχετικα ευκολα.
Η ολη εργασια πηγε στο βροντο.
138.  Αμερικα Μιν. - Μποταφογκο.  Να παει για τριτη συνεχομενη νικη σωτηριας η γηπεδουχος;  Κι' απο την αλλη;  Να συνεχισει τις κακες εμφανισεις η φιλοξ/νη;  Ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης προτεινει 1/2 Ημιχρονο Τελικο.   Το σημειο 2 με αποδοση 2,00.   Με 2-0 Ημιχρονο και στο Β' με 10 παικτες οι γηπεδουχοι.  Τραγικοι οι της Μποταφογκο εχαναν γκολ συνεχως!   2-1 Τελικο.
139.  Ατλετ. Παραναενσε - Σαο Παολο.  Το Χ ειναι λουκουμι καθως το 3,20 ειναι πολυ καλο.   1-0 κολλησε και τελειωσε το ματς!
---------------------------------------------
Ιντερνασιναλ - Μπαια.  Θα ιδρωσει πολυ αν θελει να νικησει την Μπαια η γηπεδουχος.  Ο Σκορακιας επανερχεται μετα απο καιρο.  Το βλεπει 1-2 σκορ!     1-0 Τελικο.
---------------------------------------------
142.  Αβαι - Κρουζειρο.  Υπαρχουν ακομη ελπιδες για την Αβαι , την ομαδα που ειναι αρκετα συνεπης στο 2-2 , η την ομαδα που χυνεται στα ματς , πετυχαινει γκολ πολλες φορες πρωτη ακομη και δυο , ενω στη συνεχεια δεν ξερει (μπορει) να διαχειριστει την διαπρογραφομενη νικη της.   Με την Κρουζειρο θα τα δωσει ολα και πρεπει να μπει χωρις αγχος ουτως ωστε να ανοιξει το σκορ.  Παρ' ολο που την εχουν ξεγραμμενη εμεις θα την δωσουμε δικαιωμα νικης.   Το 2,30 που εχει το σημειο για την εδρα δηλ. 1 θα το τιμησουμε.     0-0.  Η Κρουζειρο ταμπουρωθηκε και πηρε το Χ.
143.  Παλμειρας - Βασκο.  Η Βασκο θελει την νικη παιζει και καλυτερα οποτε θα παιξει επιθετικα.   Το θελει αυτο το ματς για ευννοητους λογους.  Η Παλμειρας εχει τουλαχιστον εξι ματς να νικησει (0-2-4) και προβλεπεται μαχη μεγαλη.  Η στηλη θα παρει το Χ σαν τελικο αποτελεσμα παρ' ολο που η Βασκο καιγεται.   Χ με 3,25 αποδοση.    1-1 Τελικο.
144.  Σεαρα - Κορινθιανς.  Το σημειο 2 με 2,15 αποδοση για την Κορινθιανς που ναι μεν νικαει δυσκολα , ομως ειναι σοβαρη και παιζει τεμπο τεμπο.   Η Σεαρα δεν αποκλειεται να κανει κατι καλο , ομως το κεντρο και η καλα οργανωμενη αμυνα των πρωτοπορων θεωρω οτι θα κρατησει μακρυα τους γηπεδουχους.   Μετα;   Το 2πλο για την συνεχιση της κορυφης!    Χ/2 Ημιχρονο Τελικο.  Χ/2 και 0-1 σκορ Τελικο.
Αυριο 17/11/2011 ημερα Πολυτεχνειου θα δουμε αν ασχοληθουμε με παιχνιδια στο κουπονι μας.
Πεντε ειναι ολα κι' ολα μπορει να μην δουμε κατι το αξιολογο.    Δεν αποκλειουμε τιποτε ομως.
Καλημερα με τον ηλιο στην Θεσσαλονικη να εχει βγει για τα καλα.   Τον θελουμε συμμαχο και τον χρειαζομαστε ειδικα εφετος. (χαχαχαχα)
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................


Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΠΗΡΕΣ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ;

Εμεις εχουμε την UNIBET και θα εκμεταλευτουμε το BONUS της που για λιγες ημερες ακομη ειναι 150%.
Με καθε εγγραφη απο την σελιδα μας που θα κανετε κλικ στην UNIBET παιρνετε τα εφοδια αυτα που δεν σας δινει κανεις αλλος.
Παμε μετα στο live να τους παρουμε τα σωβρακα.
Ειμαστε ετοιμοι;
Θα περιμενουμε λιγο ακομη και θα συνδεθω για τα σημεια της ημερας.
110.  Βουλγαρια - Αυστρια.  2.  2,50.  Τα U 21.
113.  Ιορδανια - Ιρακ για τα προκριματικα.  Χ με 3,10 αποδοση.
124.  Μαυροβουνιο - Τσεχια.  2.  2,40.
125.  Ελλαδα - Ρουμανια.  Χ.  3,00.  Καλο το Ρουμανικο συγκροτημα , ακομη και σε φιλικο παθιαζονται να μας κερδισουν ενω στο πετσι μας μπηκε το οτι ειμαστε μεγαλη ομαδα.    Οι αλλαγες στην συνθεση μας , δινει δικαιωμα σκεψης - πραξης της ισοπαλιας.   Το Χ στο 3,00.
128.  Ιταλια - Ουρουγουαη.  Διεθνες φιλικο και δινουμε ενα τοσο δα προβαδισμα στην Ιταλια και στο σημειο 1 με αποδοση στο 1,90.  Το εχουμε στο γκολ (1-0) αυτο το ματς.
Μ' αυτα και μ' αυτα σας αφηνουμε για σημερα.
Οσοι θελετε να ειστε στο LIVE με τα καινουρια εφοδια εγγραφης της UNIBET μαζι με το BONUS ετοιμαστειτε.
Στις 16.30 θα ειμαστε μεσα στη σελιδα και θα δινουμε μεσω TSAT τα LIVE χτυπηματα.
Ετοιμοι;   Στις 16.30 ολοι στην σελιδα του SIMOSSHOW.
******************************
******************************
Nov 15 2011, 6:11 PM
GIOULBET333: ΤΡΙΤΗ:125 1,127 Χ,128 Χ,133 Χ2(ΔΕ),131 Χ2(ΔΕ)

Ο GIOUL BET συνδεθηκε μεσω TSAT και εδωσε τα προγνωστικα του.  Καλη επιτυχια !!!



ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΑ.

Λενε και λενε οι Γερμανοι!
Ε! μα πια!  Κουραστικοι γινατε μωρε.
Βρε 'σεις , αν σας παρατησουμε εχουμε τη δυναμη να περασουμε καλυτερα απο οτι θα μας εχετε επιβαλλει εσεις , δηλ. τα τρισχειροτερα!
Ας τυπωσουμε (εχουμε ηδη τυπωμενα) ξανα μανα την δραχμη και ας την βαλουμε σε πληρη ενεργεια.
Αι σιχτιρ δηλαδη.   Αμαν πια!
Διωχτε τους ολους που θελουν να τα βρουνε ολα στην ξεφτυλα και μετα να ερθουν ωσαν επενδυτες να μας παιρνουν την ηλιακη ενεργεια και με τροπο να τον παιρνουν στην χωρα τους.
Αλλοι να μας παρουν το φυσικο αεριο , αλλοι τα πετρελαια μας!!!
Καλα μας ελεγαν οτι δεν ξυπνησαμε ακομη!   Ησυχια ελεγαν στην αρχη.....  Ο Ελληνας κοιμαται.
- Ναι κοιμαται και με τα τσαρουχια κιολας!!!
*****************************
*****************************
310.  Βραζιλια - Αιγυπτος.  Ενα φιλικο στις γειτονιες της Αιγυπτου.   Στο Καταρ ενα κραμα παικτων της Βραζιλιας , μεταξυ των οποιων και καποιοι που πραγματικα θελουν να αρπαξουν την ευκαιρια και να παιξουν μονιμα στην Εθνικη της χωρας τους.     Ομως οι περισσοτεροι ξερουν οτι θα παιξουν σημερα επειδη το πρωταθλημα τους ειναι στο τελευταιο σταδιο (λιγες ακομη αγωνες) και κατω απο αυτες τις προυποθεσεις , σιγα μην τα δωσουν και ολα!     Προσπαθω να βρω ενα σκορ που να καλυπτει αυτα τα οποια ειπα και βρισκω οτι το 2-2 με καλυπτει  αφανταστα!   Οι Αιγυπτιοι θα παιξουν να αποδειξουν κατι σε αυτο το φιλικο προετοιμασιας.   Οι Βραζιλιανοι τι;   Οτι ειναι καλυτεροι των αντιπαλων τους;   Δε νομιζω Τακη!!!     2-0. Τελικο.
Το Χ με αποδοση 4,00 !
312.  Ολλανδια - Σκωτια.  Τα UNDER 21 θελουν να δειξουνοτι ειναι τα ανερχομενα αστερια , η μαλλον οτι ειναι τα ανερχομενα αστερια , η καλυτερα οτι ειναι ηδη αστερια!   Αυτο μονον στην Ελλαδα συμβαινει , δηλ. να παιζεις 20 χρονων και να λενε απ' εξω οτι καποτε αυτος θα γινει μεγαλος παικτης.   Μηπως ενοειτε εσεις που λετε αυτα τα λογια , μεγαλος ηλικιακα;   Το ξερουμε αυτο.  Οταν περασουν τα χρονια θα γινει μεγαλος.    Οι Σκωτσεζοι εχουμε την αισθηση οτι θα παιξουν καλη μπαλιτσα.   Γιατι οχι το Χ Ημιχρονου και το Χ Τελικου;   Οι Ολλανδοι ειναι σιγουρα το φαβορι.   Ομως;    1-2 Τελικο.  Το Ημιχρονο 1-1.
316.   Γαλλια - Σλοβακια.  Εικοσαχρονων συνεχεια και τα Σλοβακια που τρεχουν με μυαλο , λεμε μηπως και βραχυκυκλωσουν τους Γαλλους που ειναι αντερατοι.  (Τι ειναι λεει;)  Του UNDER ρε παιδι μου.   Εκει ειναι που θελω να παρω το Χ με 3,65.    2-0 Τελικο.  (..και under).
Αυτα που ζηταω ξερω οτι ειναι ακατορθωτα , ομως παιζω για να περασει η ημερα μου και μονον.
314.  Θελω να δω την Ισπανια με την Ελβετια καθως τα Ελβετακια μου ειναι ικανα (μεχρι ενα σημειο βεβαια) να κρατησουν τον ταυρο απο τα κερατα.   Το λεω αυτο γιατι εκτος εδρας δεν τα δινουν ολα και πανε για το Χ εν αντιθεσει με την εδρα τους που παραλυουν τον καθε αντιπαλο τους.  Με 1/Χ Ημιχρονο Τελικο θελω να ασχοληθω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ενω σαν σκορ διαλεγω το 1-0 Ημιχρονο και 1-1 Τελικο.  3-0 Τελικο. 
Παρακολουθουμε τωρα το Β' Ημιχρονο της Εθνικης μας Ελλαδας κατω των 21.    2-0 ΣΚΟΡ λεει ο σκορακιας.   Μπαινουμε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ για τα πρωτα σκαγια.
Η UNIBET ειναι αυτη που μας εμπνεει την χρονικη στιγμη με το 150% μπονους που διαθετει αν γραφτεις παικταρα μου με ενα κλικ και αποκτησεις το μπονους που σε παρεχει.    Μετα;    Φτιαχνεις το δικο σου δελτιο και κανεις βουτια στα ευρω!
Καλο απογευμα....................

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΙΣ 14.20 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

288.  Βερονα - Κροτονε.  1-1 ειναι μια χαρα για εναν ανεβασμενο Κροτονα.   Θα απειλεισει κιολας για το διπλο!   Το Χ με αποδοση στο 3,00.  1-0 στο 80'.  1-1 στο 87'. 2-1 στο 90+
292.  Μοντενα - Εμπολι.  Απο το 2-1 θα περασει το σκορ σε αυτον τον αγωνα.  Το 2-2 θα ειναι το τελικο αποτελεσμα.  Χ με 2,85 αποδοση.  0-2 στο 80'.
293.  Μπρεσια - Ασκολι.   Το σημειο 2 για μια Ασκολι που θα κανει κατ' εμε παιχνιδι νικης στην Μπρεσια , που ναι μεν δειχνει να θελει να συνελθει , ομως μπορει;   Εκει θα θελει και πρεπει να χτυπησει η Ασκολι.  Και εμεις;   Το σημειο 2 με αποδοση 5,00.  0-1 στο 82'.
**************************
Με ενα κλικ στην UNIBET μπορειτε να παιξετε το δικο σας δελτιο.   Καντε τωρα κλικ στην UNIBET και παμε να τους τα παρουμε.  Παμε για ταμεια και τσεπουισιον.
ΠΡΟΣΟΧΗ.  H ωρα ειναι τωρα ....  16.03  λεπτα.
295.  Τσιταντελα - Λιβορνο.   Το ματς ειναι 2πλο!   Παιζουν το ιδιο ποδοσφαιρο ομως το Λιβορνο κανει καλυτερα τις αντεπιθεσεις.   Το σημειο θα ειναι 2.  ( Για το LIVE στην  UNIBET ).  2-1 στο 82'.  Παιζουμε επομενο γκολ Λιβορνο (LIVE).  YES!!!   2-2 στο LIVE και συμμαζεψαμε κατι τις!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ο GIOUL BET ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ.

Nov 12 2011, 1:23 AM
GIOULBET333: ΣΑΒΒΑΤΟ:229 2,250 1,251 2,255 1,261 1.ΚΑΙ :275 2,276 Χ2(ΔΕ),277 Χ,278 Χ,279 1.

Η πρωτη  του πενταδα ηταν επιτυχης.
Οσοι ακολουθησατε τα σημεια του μεσω TSAT ειστε με τα παντελονια ετοιμα αφου πρωτα βγαλατε τις μπυτζαμες και πηγαινετε στον πρακτορα για τσεπουαο!!!
Ειναι γεγονος.  Με μολις 3 Ευρω παιρνουμε 201 Ευρω.
Χωρις πολλα πολλα προχωραμε.
Καλο απογευμα με καφε και κερασματα.
Μπραβο GIOUL BET.
Η ΤΕΤΡΑΔΑ του SIMOSSHOW εδωσε 3 στα 4.  Χαθηκε το σημειο 2 της Σαουθεντ στον κωδικο 239.  Ο αγωνας ηρθε ισοπαλος με 0-0.
Με τον ιδιο ζηλο συνεχιζουμε.  
Εμεις και η UNIBET στο LIVE.
****************************
Η ωρα ειναι 20.15 και μπαινουμε στη μαχη της Αρενας στις Ισπανικες ποδοσφαιρικες αναμετρησεις της Β' Εθνικης τους.
274.  Αλκορκον - Ταραγονα.  Η Ταραγονα μπορει να παρει την ισοπαλια καθως η Αλκορκον εχει λιγο μπερδεγουει ναου.   Με απλα λογια το 1-1 ειναι εφικτο.   Το σημειο Χ με αποδοση στο 3,25.
275.  Καρταχενα - Ελτσε.  2.  2,20.   1-1 Τελικο.
277.  Χερεθ - Νουμανθια.  Το σημειο Χ θα υπερασπισθω καθως βγαινει με μια και μονο ματια!   Το Χ με αποδοση στο 3,10.
   Ισως να φαινεται λιιγο καλυτερη η φιλοξ/νη , ομως τελικα στο Χ.    1-2.
278.  Χερκουλες - Μουρθια.  Το σημειο ειναι 1 με 1,80.   Αν θελω να μεγαλωσω την αποδοση θα παρω το Χ/1  Ημιχρονο Τελικο.  Χ/2.
*************************************
*************************************
284.  Σαν Λορεντζο - Ολ Μποις.  Χ.  3,10.

Αυτα για σημερα.    Αυριο και παλι μαζι με νεες ελπιδες και νεα σημεια προσεγμενα και διαλεγμενα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ Τ' ΑΛΛΑ.........................

Κυπελλο στο μεγαλο νησι εχει μαζι με μερικα παιχνιδια πρωταθληματος Σκωτιας 1,2,3 σαν γεμιση σε σαντουιτς.
Εγινε η εργασια στην σημερινη ημερα και κανουμε αναρτηση τα δικα μας πιστευω.
Η ωρα εχει παει 15.00 το τραπεζι ειναι στρωμενο και σε λιγο θα πιουμε κρασακι οικογενειακα.
Απο Δευτερα εχει νηστεια και ειναι ευκαιρια να απολαυσουμε το φαγητο.
222.  Εξετερ - Γουολσολ.  Χ.  3,20.     1-1.
223.  Κρου - Κολτσεστερ.  2.  2,20.    1-4
229.  Μπερι - Κροουλι.  2.  2,35.      0-2.
239.  Πρεστον - Σαουθεντ.  2.  3,20.    0-0.
==========================
231.  Μπορνμουθ - Τζιλιγχαμ.  2.  3,65
251.  Χαρτλπουλ - Στιβενειτζ.  Χ.  3,25.
247.  Τρανμιρ - Τσελτεναμ.  2.  2,45.
********************************
********************************
Απο την σελιδα μας καντε κλικ και εγγραφη στην UNIBET και κερδιστε μπονους εως και 150% !
Μπορειτε μετα να παιξετε LIVE τα παιχνιδια που θελετε και κανετε το δικο σας ταμειο.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.............................

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ ΣΤΙΣ 21.30 ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ.

Ενα παιχνιδι δυο ομαδων που θαρρεις παιζουν  το ιδιο ποδοσφαιρο.   Θα με (μου) πεις ... τωρα πλακα με κανεις;   Σαλονικιωτικο!!!
  Εδω γκοτζαμ Ρωσια ειναι!    Ποια Ρωσια ρε μεγαλε.   Ελλας ολε ολε!   Φιλικο ξε-φιλικο ο κυρ Σαντος θα σφιξει και αντε να βαλουν γκολ αυτοι οι Ρωσοι.   Αλλους τρεις παραπανω να βαλουν δεν θα μπορεσουν.    Εμεις;   Ενα γκολ το 'χουμε θαρρω.   Θα παιξω το σημειο 1 με αποδοση 2,45 και 1-0 σκορ.  Ασχημο ξεκινημα.  Στο 2' 0-1.
Αφαντος ο σκορακιας νομιζε οτι τον δωσαμε αδεια λογω των δυο ημερων απραξιας της στηλης.  Ουουουφ!!!
Πολωνια - Ιταλια.   Με δεδομενο οτι εχει να χασει 15 παιχνιδια εκτος η Ιταλια και με γενικη εικονα καλη θα παρω την ισοιπαλια.  Το Χ με αποδοση στο 3,00.
Ελλαδα U21 - Γερμανια U21.  Εδω θελω πολλα γκολ.  Ξερετε με ποιους παιζουμε;   Κι' ας ειναι καλυτεροι.   Με Γερμαναραδες παιζουμε.   Ας τους δειξουν τα παιδια μας τι αξιζουμε και 'μεις σαν Ελληνες.   Το εχουν παραμαμησει οι φουστηδες οι Γερμανοι.  Βεβαια μπαλα θα παιξουν τα παιδια , ομως θελω να φανταζονται οτι εχουν την Μερχελ τερματοφυλακα.  Παρε να 'χεις κυρα μου.   Παρε απο τον τσολια και να τα 'χεις ενθυμιο.   Αντε Ελληνακια.   Θελω να παιξω 4-6 γκολ.     Το σημειο ομως περαν της πλακας θα βγει Χ και θα παιξω 3-3 σκορ.   Στο 87' εγινε το 3-4.  Αχ ρε Ελληνακια κριμα που δεν μπορεσατε να κρατησετε το 3-3 που παιζαμε!!!   ΚΡΙΜΑ.  4-4 στις καθυστερησεις.  Θα τα πουμε σε αλλη αναρτηση για το 4-4.  4-5 ΤΕΛΙΚΟ.  Ουστ. Γκολ στο γκολ χασαμε και το σημειο. γ,μ,τ.

Εσθονια - Ιρλανδια.   Η Εσθονια παιζει καλα αυτα τα ματς.  Μονο στα φιλικα δεν δινει βαρος και τα αφηνει , προφανως κανοντας διαφορα σχηματα.   Μ' αρεσει η Εσθονια και θελω να πιστευω οτι θα τα δωσει ολα απεναντι στην Ιρλανδια που θα ριξει το βαρος στην αμυνα της.  Θεωρω οτι η Ιρλανδια θα εχει το προβλημα στην συναντηση αυτη και τελικα θα θελησει να παρει το Χ.   Η στηλη θα παιξει το σημειο 1 με αποδοση 3,00.
Με κωδικους.
==============
==============
Μπες με ενα κλικ στην UNIBET απο την σελιδα μας και κερδισε με την εγγραφη σου το BONUS.   Μην το χασεις.   Μετα;   Ολα ειναι ευκολα.   Παιζεις και LIVE το παιχνιδι -α  που γουσταρεις. 
Τωρα ειναι η ωρα σου παικταρα μου.    Μεγαλο BONUS σε μεγαλους παικτες.   Παμε - παμεεεε!!!
139.  1.  2,45.
140.  Χ.  3,00.
134.  Χ.  3,00.
141.  1.  3,00.
****************
****************
Μετα απο δυο ημερες επανερχομαστε σιγα σιγα στον νταλγκα μας.
Δεν εχει και πολλες επιλογες αυτο το τριημερο , ωστοσο εμεις ειμαστε αγωνιστες και σαν αγωνιστες θα τα δωσουμε ολα.
Χαιρετιζω τους φιλους της στηλης.   Καλη βραδια με επιτυχιες και χαμογελα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.

Τρια παιχνιδια σημερα παικταραδες μου και η σελιδα αποφασισε να μην ασχοληθει ουτε και σημερα.
Πες πες ομως με επεισε μια μικρη μεριδα φιλων οποτε προταση θα κανω , ομως θελω να γνωριζετε οτι δεν θα την πριμοδοτησω.   Αλλοιμονο τωρα να σπανουμε τα 1,20 και τα 1,30!  
120.  Τσεστερφιλντ -  Τρανμιρ.  Ευκολα βγαινει το 2πλο εδω παικτη μου;   Με μια ματια το βλεπεις.  Το 'βλεπες - το 'παιξες;      Ειναι και στο 2,30 η αποδοση , κουμουλα σκετη.  Ζαχαρη!   Αν και στα τρια αυτα παιχνιδια θα μας στησουν την παγιδα , εν τουτοις παμε με το σημειο 2.   Το κριμα στο λαιμο σας.
121.  Ιστ Στερλινγκ - Μπεργουικ.  2.  1,65.
122.  Βασκο Ντα Γκαμα - Ουνιβερσιταριο.  1.  1,25.
Τι λετε;   Ολα καλα;   Αφου σε(σου) λεω πακτη μου , νατη η ευκολη τριαδα!!!
ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕ!!!
Δεν πα να βγει!!!
Εδω δεν ισχυουν αυτα.    Τα χαλαλιζουμε.   Η φιλοσοφια αυτης της σελιδας που διμηουργηθηκε εχει να κανει με την κονομα.    Με 3 φραγκακια ποσα να παρω απο την τριαδα;
Εμεις εδω ΔΕΝ πριμοδοτουμε την προταση μας πανω απο 3 Ευρω.    Συν του γεγονοτος οτι << ψαχνουμε >> 500 αρικα για τσεπουαο.
Ανεξαρτητα ομως απο ολα αυτα , οριστε τα σημεια μας.
Ολα αυτα γιατι εφαγα πιεση μεγαλη για να μην αφησω κενη την ημερα.
Ο Σκορακιας που και αυτος δεν εχει να παιξει σκορ μας λεει σημερα σημεια απο αυτα τα παιχνιδια!
Λεει λοιπον.
120.  Τσεστερφιλντ.  1/Χ.
121.  Ιστ Στερλινγκ.  Χ/2.
122.  Βασκο Ντα Γκαμα.  Χ/Χ. 
2-3 ΣΥΣΤΗΜΑ και τελος για σημερα.
Αυριο υπαρχει περιπτωση να μην κανουμε συνδεση λογω πιεσης ωρας επαγγελματικης απασχολησης.
Πςςςςςς.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................   

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Ρεπο σημερα και ξεκουραση το μυαλο καθως δεν εχει κατι που να μας αναγκαζει να ασχοληθουμε με το αντικειμενο μας.
Ειναι λοιπον μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να ξεκουραστουμε και να ασχοληθουμε με οτιδηποτε αλλο εκτος απο τον νταλγκα μας.
Μεινετε στις επαλξεις με τον στυλο και το κουπονι σε μερος εμφανες.
Καλημερα σε ολους , ειδικα δε σε αυτους που ειναι μαζι μας απο το εξωτερικο αλλα και απο ολη την Ελλαδα.       ----Κλεισε την T.V Rocanizontas για να ακουσεις τον Τολη τι στοιχηματιζει!!!!!
WWW.SIMOSSHOW.GR

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ........................

Χαρες και πανηγυρια οι πολιτικοι οι πολιτες ολοι μαζι καθως λεει επεσε η κυβερνηση οποτε παμε σε εκλογες και θα 'ρθει ο σωτηρας του κρατους να φερει την ευημερια στην χωρα .....και ....και ....και.
Λενε...ο ομπαμα εφερε νεο πρωθυπουργο την ωρα που συζητουν στην Ευρωπη να μας γυρισουν στην δραχμη , την ωρα που μας φερνουν νεους φορους.    Ειναι κατανοητο αφου ..... μαζι τα φαγαμε!!!
Τι θα κανουν οι τραπεζες τοσες κατασχεσεις ρε παιδια;   Χαμος.   Τοσα εχουν κατασχεσει και δεν ξερουν τι να τα κανουν.      Να ενα σχεδιο εν τη εξελιξει.    Αγοραζονται οι τραπεζες μας και αμεσως πωλουνται οι κατασχεσεις σε Ευρωπαιους που βλεπουν απο φωτογραφια τι εχουν αγορασει.  Τι λετε;   Ηρθε η ωρα.
Το σχεδιο καλα κρατει.    Πως θα ανταγωνιστεις τους Κινεζους;    Τα παμφθηνα χερια;   Μονον ισοπεδονωντας τα παντα.   Μονον ετσι.   500 ΕΥΡΩ το μηνα.   Σιγα σιγα σε ολη την Ευρωπη.   Τωρα στην Ιταλια κ.λ.π.     Ακομη κι' ετσι ομως αυτοι ετοιμαζουν ρομποτ που να δουλευει και να παραγει (εργατη) οποτε ουτε θα κανει απεργια ουτε θα αυτοκτονει , ουτε τιποτε!
Σαν εθνος τελειωσαμε!   Ποιοι νεοι;    Φευγουν εξω ολοι.    Οσοι μεινουν;   Απλα θα γερασουν χωρις να κανουν απολυτως τιποτε στη ζωη τους.    Οι επιστημονες μας;   Δρομο ολοι.    Οπου φυγει φυγει.
Τα νεα μετρα ειναι σκληρα.   Η ζωη θα ειναι μαρτυριο.    Ποιος θα βγαζει το μηνα με αυτα τα λεφτα;   ΚΑ-ΝΕΙΣ.   
Ποιος ξερει ποσα χρονια θα πληρωνουμε να εξωφλησουμε σαν χωρα , ομως και σαν πολιτες προς τριτους.       Με ολα αυτα να μας απασχολουν λοιπον εχουμε και επιβαλλεται να εχουμε την ορεξη και την δυναμη να ψαχνουμε σημεια που θα μας δωσουν ανασες οικονομικου οφελους.
Ηταν ενα σχολιο -τοποθετηση -σκεψη που επρεπε να πω.    Τωρα για το αν πρεπει να παμε σε εκλογες η θα παρει την εξουσια ο πρασινος ο μπλε η ο κοκκινος , καλυτερα να πονταρω για το ποιος θα παρει το πρωταθλημα στην Ελλαδα εφετος που εχει και καποιο ενδιαφερον.    Με αυτον τον Παναθηναικο καβαλα στις καμηλες υπαρχει ενδιαφερον πραγματι.   
Λιγο το 'χεις εξαλου που στην αρχη της κουρσας παραμενει πρωτος με σταθερη αποδοση;    Και ενω τον ειχαν ξεγραμμενο;
*****************************
*****************************
450.  Μπαρι - Βερονα.   Αυτες οι ομαδες εχουν τροπο παιχνιδιου αναλογα με την σημασια καθε παιχνιδιου τους.   Παιζουν πραγματι καλο ποδοσφαιρο και εχουν την δυνατοτητα να παιξουν και την κοντρα και συμμαζεμενα (κεντρο).   Επειδη λοιπον εναλασουν το παιχνιδι τους θεωρω οτι οποιος βαλει γκολ θα βαλει μετα και ο αλλος.   Ξετυλιγω την σκεψη.   Θελω να πιστευω οτι στο INTERNET θα βγει 2-2 αυτη η αναμετρηση!   Ενα κλικ επανω η Βερονα κατ' εμας ομως δεν ειναι ικανο να παρει το ματς.    Το Χ με αποδοση στο 2,90.
453.  Λανς - Σενταν.  Το σημειο που επιλεγουμε ειναι το 2 με αποδοση στο 2,90.   Με Χ/2 Ημιχρονο Τελικο ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης.  Ο Σκορακιας δινει 1-2.
454.  Σεντ Τζονσον - Αμπερντιν.  Τα εντυπα δινουν Χ2 ενω με το ματι βγαινει 1σος.  Παντως η Αμπερντιν θα εχει προβλημα στα χαφ.   Η διαισθηση και μονον με παει στην ισοπαλια απο πλευρας Αμπερντιν στο τελος!    Το σημειο Χ με αποδοση στο 3,00.  Ο Σκορακιας ομως ωμα λεει.... 1-0.
457.  Αρσεναλ Σαραντι - Σαν Μαρτιν.  Δυσκολο ματς ομως εχουμε ικανοτερη την Αρσεναλ Σαραντι , οποτε παμε στο σημειο 1 με αποδοση στο 1,90.  Ο Σκορακιας στο 1-0.
455.  Μουρθια - Λα Κορουνια.  Η προιστορια λεει....15-4-3.  Κι' ας παιζουν ανα τρια τεσσερα χρονια μια φορα τα τελευταια χρονια.   Ηρθε η ωρα με τον τροπο που εχει η Λα Κορουνια να παρει κατι καλο;   Βρηκε την ωρα θα με (μου) πειτε ε;   Χτυπαει φορμα η γηπεδουχος 3-3-0 με γκολς 10-5.  Εχει να χασει 8 παιχνιδια !!!  Η Λα κορουνια ειναι με φορμα 3-1-2 και γκολς 12-8 εναν βαθμο απο πανω της στην βαθμολογια επι συνολου 11 αγωνων.   Εχει 19 βαθμους.   Φευγουμε απο το σημειο Χ καθως οι λεπτομερειες βγαζουν 2πλο!!!   Ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης δινει 1/2 Ημιχρ. Τελικο.   Ο Σκορακιας 1-2 σκορ και εμεις το σημειο 2 με αποδοση στο 2,60.
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ UNIBET ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ (150%) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ.
Τελειωσαμε και για σημερα ενω απο αυριο θα εχουμε νεο κουπονι για μελετη και κατοπιν την προταση.
Με την τηλεοραση ανοικτη και απο Αυτιαδες μεχρι Στραβελακηδες να μας εχουν κανει ενα κεφαλι σκετο δικαστηριο , σας αφηνουμε για σημερα.
Τα εκτακτα δελτια δινουν και παιρνουν.    Η προσοχη ειναι αν ο Σαμαρας κυβερνησει η αν τα μαγαζια κλεινουν το ενα μετα το αλλο χωρις σταματημο;   Δεν συνεχιζουμε την αναλυση στα πολιτικα δρωμενα (δεν δινουν ποσοστα για πονταρισμα) καθως δεν εχουμε κερδος.  
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................................

ΚΑΙ ΠΑΛΙ 3 ΣΤΑ 4 ΕΝΩ Ο ΣΚΟΡΑΚΙΑΣ ΕΚΑΝΕ 2 ΣΤΑ 3 !!!

Η Ρεντινγκ μας εκανε τη ζημια και μας εβγαλε εκτος Ευρω!   Με πολ/στη 3 (0,90) πηραμε μονο 13,5 Ευρω.    Να σημειωθει οτι δεν εγινε ο αγωνας (πεμπτος της προτασης) της Ιντερ καθως ανεβληθη.
Ο Σκορακιας πηρε το 1-0 της Κιεβο , εξιπακουεται πηρε το 1-0 της Αταλαντα καθως παιζοταν το 0-1 γκολ και ο Ασσος.  Οποτε;   Βγαινει το 1-0.
Και μονο αυτα τα σημεια να βαζατε μας λεει η τριαδα θα ηταν γεγονος.
Εμεις θα ευχηθουμε τον Σκορακια να ειναι παντα ευστοχος ωστε να μας κανει ενα μεγαλο ταμειο που θα κανει παταγο!!!      Αντε Σκορακια το 'χεις και μπορεις.
Εντος ολιγων ωρων θα κανουμε αναρτηση τα σημερινα μας σημεια.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ.

370.  Μπουγιουκσεχιρ - Μπουρσασπορ.  Η ισοπαλια βγαινει στο παιχνιδι αυτο.  Η Μπουρσα μπορει να παρει το Χ ακομη και να ειναι πισω στο σκορ.  1/Χ.  Ημιχρονο Τελικο.   Το Χ στο 3,20.
371.  Τζενοα - Ιντερ.  Ισοπαλο το παιχνιδι με 1-1 ο σκορακιας.  Δεν χανει εδω η Ιντερ.  Ειναι απο τα γηπεδα που ξερει να περναει.  Βρισκει και την Τζενοα σε κακη φορμα , οποτε (να..καπου εδω κανουμε λαθακια) θα παρει την ισοπαλια.   Εδω θελω να πω οτι η σκεψη μου παει και στο 2πλο ομως η πληρη αναλυση με βγαζει ισοπαλια.    Μου λεει ο σκορακιας.   Αφου δεν χανει εδω η Ιντερ βαλτην να νικησει λοιπον!!!  Αυτο που με κανει να δισταζω ειναι οτι η εδρα αυτη δεχθηκε 3 γκολ σε 4 αγωνες.   Χ λοιπον και 3,10 αποδοση.  ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ.
384.  Αταλαντα - Καλιαρι.  Ενω η προιστορια βγαζει over στο ματς αυτο δεν θα δουμε πολλα γκολ.  Το 0-1 γκολ παιζουμε και την αποδοση με την ψυχη στο στομα στην εδρα.  Το σημειο 1 με 1,90 αποδοση και το 0-1 γκολ στο 2,60.   Το 0-1 γκολ θα παιξει η στηλη.  Η προιστορια λεει 16-5-3.
385.  Κιεβο - Φιορεντινα.  Θα ξεκινησω απο την Φιορεντινα.  Ομαδα που δεν ανεβαζει στροφες και την περιμενεις παικτη μου να ανεβασει τεμπο.   Μην κανει ομως αναποδα την προπελα και παρει την κατιουσα;    Ειδικα εδω μεσα.   Να θυμαστε οτι η Κιεβο αιφνηδιαζεται οταν παιζει με ομαδες αντεπιθεσεων.   Και η Φιορεντινα δεν εχει αυτο το στυλ.   Ετσι βγαζουμε το 2πλο απο την αναμετρηση.  Θεωρουμε δε οτι η Κιεβο θα δωσει οτι καλυτερο για το τριποντο.   Η προιστορια λεει 1-1-5 τα τελευταια ετη.   Αμυνα γερη η Φιορεντινα.  Εχετε την Κιεβο ικανη να πετυχει γκολ;  Ο Σκορακιας την εχει.  1-0 σκορ.   Το σημειο μας ειναι 1 με αποδοση 2,40.
395.  Ρεντινγκ - Μπερμιγχαμ.  Οπως και να παιξεις με την γηπεδουχο , ξερει να ανταποκρινεται (αμυντικα) και να παιρνει αποτελεσμα.   Η φιλοξ/νη ομαδα τρεχει φορμα 14 βαθμων σε 6 αγωνες και χτυπαει τα ματς.   Θα παει να περασει νικηφορα απο εδω.  Ομως ειπαμε ε;  Ρεντινγκ της ισοπαλιας.  Το Χ με αποδοση στο 3,20. OXI.  1-0.
=========================
=========================
ΩΡΑ  15.20.


Η  ΤΡΙΑΔΑ  ΤΗΣ  UNIBET. 
404.  Σαραγοσα.  1.  1,95.  2-2. NO.
438.  Στανταρ Λιεγης.  Χ.  3,20.  2-1.
413.  Οσερ.  1.  2,25.   2-0.   
Κανε τωρα εγγραφη στην UNIBET μεσα απο την σελιδα μας με ενα κλικ και παρε τα μπονους που αυτο το διαστημα ειναι μεγαλυτερα!
Παιξε LIVE τους αγωνες που προτεινω και κανε ακομη το δικο σου πιστευτο δελτιο για να παρεις τα Ευρω που ονειρευεσαι.   Μην καθεσαι.  Οι αγωνες ξεκινουν.
Κλικ εγγραφη στην UNIBET και οι αγωνες σε περιμενουν.
**********************************
**********************************
Ο Παναθηναικος με την ΑΕΚ ΣΤΟ 1,60;  Ναι ετσι οπως ειναι οι πρασινοι.  Ομως παιζουν με την ΑΕΚ.
Η πιεση θα ειναι μεγαλη και δεν θα κρατησει η ΑΕΚ πισω.  Ο Σκορακιας λεει 2-1 για τον γηπεδουχο που θα εχει 45.000 κοσμο μαζι του και τις καμηλες παρκαρισμενες απο εξω.  3-2.
---------------------------------------------
Καλο υπολοιπο να εχετε και απο αυριο στον αγωνα και παλι.   Στον δικο μας αγωνα γιατι αν λετε για το μεροκαματο , αυτο πηγε υπερ πιστεως και παρτιδος.   Ολο φοροι φοροι και να μην ξερεις αν πιανουν τοπο τα λεφτα που τους δινουμε!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.

Ετσι οπως παμε μας βλεπω να κανουμε και εμεις συνεργασια σωτηριας για να βγαλουμε πενταδες και να ειμαστε ταμειο.
Ταμειο εχθες με την προταση για την UNIBET.   Με Χ την Ολ Μποις και Χ την Ολιμπο καναμε τσεπουαο!!!
Χωρις ωστοσο στον χωρο μας να ειναι ασχημα εν τουτοις μερικες προτασεις - σκεψεις - ιδεες δεν ειναι κακη ιδεα.
Φροντιστε μεσω TSAT να εχετε επικοινωνια ζητωντας η προτασοντας παιχνιδια και να το βλεπουμε μαζι εαν και εφ' οσον ειμαι μεσα εκεινη την ωρα.
Απο αυριο το πρωι λοιπον (10.00) θα ειμαι μεσα οποτε θα μπορω να μιλαω μεσω TSAT με οποιον θελει να ρωτησει για σημειο που τον ενδιαφερει.
**********************************
**********************************
Στα -Χ-ναρια με τα -ΧΙ-ναρια.
--------------------------------
292.  Νταρλινγκτον - Τελφορντ.  Χ.  3,20.
261.  Μπορνμουθ - Σκανθορπ.  Χ.  3,20.
257.  Χαλ - Γουεστ Χαμ.  Χ.  3,20.
--------------------------------
ΠΡΟΤΑΣΗ.
-----------------
-----------------








3,60 4,40 Άρης 3,20 3,30 Ολυμπιακός 1,80 1,80







1,90 2,00 Νουμάνθια 3,10 3,25 Λας Πάλμας 3,30 3,60






2,20 2,35 Ριντ 3,10 3,20 Ραπίντ Βιέννης 2,65 2,80
Παιξε Χ στην UNIBET τα τρια αυτα παιχνιδια!
Υπαρχουν και οι αποδοσεις του ΟΠΑΠ.  Δες , συγκρινε , αποφασισε.
=================================
=================================
278.  Ροδεραμ - Ολντερσοτ.  2.  2,80.
254.  Μπριστολ Σιτι - Μπερνλι.  2.  2,35.
259.  Λειτον Οριεντ - Χαρτλπουλ.  2.  3,25.
--------------------------------------------------
Αυτα για σημερα παικταραδες μου.
Διαλεγουμε αναλογα τα προτεινομενα.
Με ενα κλικ κανετε εγγραφη στην UNIBET και παιρνετε το μπονους σας που για λιγες μερες ειναι 150%.    
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................




























Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Καλησπερα φιλοι της σελιδας μας.
Απο σημερα στηριζουμε ανοικτα την UNIBET που μας εχει πεισει εδω και καιρο οτι πραγματικα νιαζεται για τον παικτη και θελει να του δινει προσπαθειες μεσω μπονους για να μπορεσει να κανει ταμεια.
Απο την στιγμη που θα γινει η εγγραφη  (με ενα κλικ) ξεκιναει ο αγωνας !    Το δικο σου στοιχημα οποια ωρα και αν θελεις και σε οποιο λεπτο της αναμετρησης που εχεις η θελεις να επιλεξεις.
Ηθελα να πω δυο πραγματακια για την UNIBET.  Τα υπολοιπα θα τα δειτε μπαινοντας με ενα κλικ στον μαγευτικο κοσμο της UNIBET.
Σημερα εχει μεινει το ματι μου στον αγωνα του Ολλανδικου πρωταθληματος αναμεσα στην Φενλο και την Εξελσιορ.   Θα παρω την τελευταια να νικησει την προτελευταια.   Γνωριζουμε οτι η νικη του φιλοξ/νου δινει 4,10.   Σε 11 παιχνιδια η Φενλο εχει νικησει μια μολις φορα!   Η Εξελσιορ επισης μια φορα.   Το σημειο 2 λοιπον στο 4,10 αποδοση.     Ο Σκορακιας δινει 2-2 στον κωδικο 205.
200.  Καρσλουη - Ινγκολσταντ.    Νικη και μονον νικη παρ' ολο που περυσι εχασε με 1-4 απο τους φιλοξ/νους θελει η Καρσλουη.    Νικη θελουν και οι οπαδοι της αλλα και εμεις να παρουμε το σημειο 1 με αποδοση 1,90.  Ποσο θα περιμενουμε να ξεκολληστην UNIBET σει απο αυτες τις θεσεις αλλωστε;   Δεν νομιζετε οτι ειναι η ωρα;
201.  Μπραουνσβαιγκ - Ουνιον Βερολινου.   Το σημειο που ζηταμε ειναι το Χ καθως μπορει να το παρει η φιλοξ/νη.  Χ με 3,20 την αποδοση.
========================================
========================================
Στο live οσοι ασχοληθειτε.    UNIBET .
Παιζουμε την Ολ Μποις με την Ιντεπεντιεντε ισοπαλια.   Το Χ τωρα ειναι στο 2,60.  Στο 22' το σκορ ειναι 1-1.   YES.
Η Ολιμπο με την Σαν Λορεντζο στην ισοπαλια με το Χ στην UNIBET.
Η πρωτη διαδα στην  UNIBET βγηκε αμεσως.
Οσοι τιμησατε τα δυο αυτα σημεια πλερουαααααα!!!   1ο  ΤΑΜΕΙΟ UNIBET. 

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΑΣΣΟΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Χ ΤΗΝ ΣΕΛΤΙΚ ΚΑΙ Χ ΤΗΝ ΣΤΟΟΥΚ.

144.  Ρουμπιν Καζαν - Τοτεναμ.  Χ.  3,20.  Παρ' ολο που παιζει χωρις 3-4 παικτες της η Τοτεναμ παει να παρει την ισοπαλια.   Ο Σκορακιας στο ειδικο στοιχημα 2-1.
148.  Κοπεγχαγη - Αννοβερο.  1.  2,40.   Με Χ Ημιχρονο 1 Τελικο σε ειδικο στοιχημα.   Εμπιστευομαι την Κοπεγχαγη;   Αστατες αμυνες ομως εχω ικανη την γηπεδουχο.  2-1 σκορ.
165.  Σελτικ - Ρεν.   Εδω ασε τον χρονο να τρεχει.  Ετσι το βλεπουμε!  Χ με 3,10 αποδοση.  Χ/Χ.
155.  Σαμροκ Ροβερς - ΠΑΟΚ.  Ψωνισανε γυρισανε κανανε τις βολτες τους , αντε τωρα να παιξουν και τον αγωνα.    Απο την Σαμροκ ομως δεν ειναι ετσι.   Θα τα δωσουν ολα για νικη και θα την γουσταρουν κιολας αν ερθει.    Με απουσιες ο ΠΑΟΚ θεωρει εαυτον ετοιμο για το 2πλο.    Εμεις παμε με το σημειο 1 και αποδοση 3,65 πλεον.
Δεν θα πουμε πολλα σημερα.
Θα παιξουμε και στο live πρωτη γκολ την Αλκμααρ , 0-0 Ημιχρονο το Σελτικ με την Ρεν και το σημειο 1 Ημιχρονου την Βορσκλα Πολταβα με την Στανταρ Λιεγης.
Καλο απογευμα.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!!

Εχθες δεν ημασταν καλοι και απλα πηγαμε στον κουβα , κατα την προσφιλη εκφραση των στοιχηματζιδων.
Το μεγαλο ΑΠΟΕΛ εκανε ξανα την ποδοσφαιρικη Ευρωπη να ασχοληθει μαζι του.
Η Κυπρος μεχρι προχθες (λιγο καιρο) ηταν το νησι των συνταξιουχων ποδοσφαιριστων οπου απο την Ελλαδα πηγαιναν για παπελια και ριλαξ.    Συντομα ομως καταλαβαμε το ποσο καλη δουλεια γινοταν.
Ετσι φτασαμε να λενε ολοι για μια ομαδα μοντελο με αγωνιστικη αξια και με πολλα ελο!!!
Αρχιζουν να αναρωτιουνται ολοι ως που θα φτασει ο μεγαλος πλεον αυτος συλλογος της μαρτυρικης χερσονησου.    Οσο φουσκα και αν ηταν θα επρεπε να εχει ηδη σπασει.     Σιγα σιγα περνανε ολες οι ομαδες μικρες μεγαλες και υποκιπτουν στην ανωτεροτητα των Κυπριων.
Η μεγαλη μαχη λοιπον πλησιαζει.
<<  Ο  Δαυιδ  με  τον  Γολιαθ  >>.   Ε!!! μην με (μου) πειτε ποιος ειναι ο ενας και ποιος ο αλλος;
Μωρε γελατε οσο θελετε!   Οταν θα ερθει η ωρα θα κλαιμε παρεα ολοι μας.    Εγω ειμαι με τα μπουνια δηλωμενος πλεον ΑΠΟΕΛ.    Πανε και οι δρακοι πανε και αρκουδες , σκορπισαν με μιας!
Τα κιτρινοπρασινα κασκολ της ΑΕΚ Λαρνακας περασμενα στο λαιμο των οπαδων της , εφευγαν μεσω Θεσσαλονικης με πτηση AEGEAN στο Μοναχο οπου απο εκει θα πανε στην Σαλκε στον δευτερο αγωνα του 0-5 με την Γερμανικη ομαδα.    Οι ανθρωποι ζουνε στιγμες παθους αγαπης και λατρειας για τις ομαδες τους και γενικα υπαρχει αυτη η μεγαλη ανθιση στο Κυπριακο πρωταθλημα με δεμενες και γερες ομαδες.  
Ο Ολυμπιακος εχθες θα μπορουσε να παρει θετικο αποτελεσμα ομως ηταν ατυχος και αστοχος.
Διαμαρτυρεται για χερι πεναλτυ αλλα δεν επρεπε να μεινει μεχρι εκει.    Το 1-0 μπορει και να τον κολακευει μπορει και να τον αδικει.    Ομως σε περιπτωση ισοβαθμιας στο τελος με την Ντορτμουντ θα εχει αυτος το πανω χερι λογω διαφορας τερματων στα μεταξυ τους παιχνιδια.
===================================================
===================================================
132.   Βιγιαρεαλ - Μαντσεστερ Σιτι.    Φωτιες βγαζει η Σιτι δειχνοντας οτι πλεον ειναι ατι μεγαλο.   Τεσσαρες πενταρες παρτε ολοι και δεν σταματαει.    Η Βιγιαρεαλ ειναι πειθαρχημενη εντος εδρας με καλο κεντρο και μπορει να σταθει με αξιωσεις στον αγωνα.   Με γυμνο ματι;   Παρε να 'χεις.
Θεωρω οτι (και δεν αλλαζω γνωμη ευκολα) η Βιγιαρεαλ θα παιξει με κεντρικη γραμμη ενισχυμενη για να κρατησει εκει τους Αγγλους.  Συγνωμη αλλα τολμαω σε ειδικο στοιχημα στο 2-2 σκορ.   Χ με 3,55.
138.  Τραμπζονσπορ - ΤΣΣΚΑ Μοσχας.  2  Ημιχρονου.  Η Τραμπζονσπορ κυνηγαει στο σκορ.  Πεφτει θυμα εξ αρχης και μετα τρεχει.   Ας τρεξει οσο θελει αν παρουμε εμεις το 2 Ημιχρονου.  -Οχι.  0-0.
133.  Ιντερ - Λιλ.  Το μονο που εχει να αντιπαραταξει ειναι η εμπειρια αυτων των παιχνιδιων η Ιταλικη ομαδα.   Τιποτε αλλο!   Οσο και αν εχασε με 0-1 η Λιλικα θεωρω οτι μπορει να παρει το αιμα της πισω.    Πρωτα το OVER (χαχααχαχα δεν δινουμε τετοια εμεις εδω φουστικα).   Το σημειο που θα κυνηγησουμε ειναι το 2 με αποδοση στο 3,40 και ας εκτεθουμε.   2 πλο.  - Mε 1-11 κορνερς και ειναι 2-0 ;   Εμπειρια και μονον ειναι σε θεση να παρει το ματς.
Ρωτανε αρκετοι να δω ποιο θα σπασει απο τα μικρα.............   Δεν εχω χρονο να δω κατι και δεν επιθυμω να δω.  Λυπαμαι.   Ομως;      Η Λυων στο Χ με την Ρεαλ ειναι καλη περιπτωση.   Στο κατω κατω ειναι ματσαρα.   Χ και 3,65.
-------------------------------------------------
Καλο απογευμα.
Αυριο παλι μαζι μετα τις 15.00 το μεσημερι.
Ως τοτε;     Υγεια τυχη και τσεπουισιον για να παρουμε τα πανω μας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.......................................

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΕΛ VS ΠΟΡΤΟ & ΒΑΛΕΝΘΙΑ VS ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ.

Ο Σανιελ Γιαχιτς και ο Πουρσαιτιδης ο Σαββας (!) θα αντιμετωπισουν την Πορτο.
Το μαρτυρικο νησι ειναι στο ποδι.  Συνηθες φαινομενο πλεον για μια ομαδα που εχει αξια εχει τολμη και εχει επισης αποτελεσματικοτητα.   Θα  προσπαθησω να ξετυλιξω το κουβαρι.    Το πρωτο ειναι οτι ψαγμενη η Πορτο θα προσπαθησει να πετυχει πρωτη γκολ και  θα το καταφερει!    Οσο ομως και να θελει να κρατησει μακρυα απο την εστια της τους διψασμενους για μια ακομη καλη εμφανιση παικτες του ΑΠΟΕΛ θεωρω οτι δεν θα τα καταφερει.   Οποτε παιρνω και δεδομενο την κακη εικονα μεσα στην Ζενιτ (3-1 απο 0-1) και θεωρω σιγουρο το 1-1 στην εξελιξη του ματς.   Καπου εκει βλεπω να τελειωνει το παιχνιδι.   Παντως ακομη και να φυγει απο το 1-1 θα παει στο 2-2!    Δεν θα αφησει το ΑΠΟΕΛ ουτε εκατοστο απατητο μεσα στο γηπεδο.    Καλο συνολο πειθαρχημενο σοβαρο μας αναγκαζει να παμε με την διαρκεια που εχει οχι μονον στον θεσμο!!!      Αντι να κανουμε σκεψη για διπλο μελεταμε τον 1σο ακομη και με ανατροπη (χαχαχαχαχα).    Μπραβο στο ΑΠΟΕΛ που μας αναγκαζει να σπασουμε το κεφαλι μας.   
Σε ειδικο στοιχημα.  2/Χ Ημιχρονο Τελικο.    Χ η τελικη επιλογη.
------------------------------------------
Βαλενθια - Λεβερκουζεν.   Πηγαινω με την Γερμανικη ομαδα.   Η Βαλενθια;   ΟΧΙ.    Η Λεβερκουζεν;  ΝΑΙ.  Την εχω ικανη να χτυπησει το παιχνιδι σε καιρια σημεια και να παρει το ματς.   (1-1 Ημιχρονο).     Η στηλη παιρνει το σημειο 2 με αποδοση 4,35.
------------------------------------------
Ντορτμουντ - Ολυμπιακος.   Ο Ολυμπιακος ευκαιριες θα κανει και αυτο ειναι σιγουρο.   Αν προχωρησω σε πληρη σκεψη θα πω οτι θα κανει κραυγαλεες ευκαιριες,  Το θεμα ειναι να βαλει το τοπι στο πλεκτο.   Και θα το βαλει!!!   Η Ντορτμουντ;   Ξερει πως να παιξει αφου ετσι κι' αλλιως παιζει μπροστα στο κοινο της.  Αν βαλει γκολ;  Φυσικα και θα βαλει.   Μακαρι να ανοιξει το σκορ και να παμε στο 4-6 γκολ.   Σημειο;   Δεν δινω γιατι θεωρω οτι το ματς θα εχει τρελο ρυθμο.    Παντως αν ο Ολυμπιακος θελει αποτελεσμα πρεπει να προσεξει.   Μην παρει αερα απο τις ευκαιριες γιατι θα φαει πιεση.   Η Ντορτμουντ κανει και τα δυο Ημιχρονα καλα στην εδρα της.   Δεν ξερω αν σας μπερδεψα η αν σας βοηθησα!   4-6 γκολ.
------------------------------------------
110.  Ζενιτ - Σαχταρ Ντονετσκ.  Με 1 Ημιχρονο και Χ Τελικο θα προσεγγισουμε τον αγωνα!   Η Ζενιτ θα κανει την αρχη και η Σαχταρ εμπειρη γαρ θα κοψει την φορα των γηπεδουχων.   Χ το τελικο αποτελεσμα με αποδοση στο 3,25. 
------------------------------------------
------------------------------------------
125.  Νοτιγχαμ - Ρεντινγκ.  Το σημειο ειναι 2πλο ακομη και εως το 90' να περιμενουμε.   2 με αποδοση στο 2,70.
120.  Γουοτφορντ - Μπραιτον.   Εδω θα επιμεινω ΠΟΝΤΙΑΚΑ καθως η Γουοτφορντ δεν μας πειθει.   Πρωτη γκολ η Μπραιτον και στην συνεχεια το σημειο 2 με αποδοση 2,45.
126.  Ντονκαστερ - Μιντλεσμπρο.  Ισοπαλια παρ' ολο που η γηπεδουχος δεν ειναι καλα!  Παντως ουτε η φιλοξ/νη με πειθει , οποτε παω στο Χ με αποδοση του 3,10.

Σχολιαζοντας........................
Αααα ρε Πιτερμπορο τσαμπουκαλου που κολλησες στο Ημιχρονο!  3-2 τελειωσε χωρις αντιδραση για ολικη ανατροπη.   Τωρα με τους Αγιους της Σαουθαμπτον;   Θα δω τον αγωνα και θα κρινω αν θα ασχοληθω ξανα με δαυτους.

Με μια τετραδα και με μια τριαδα θα συμμετεχουμε σημερα για κατι καλο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................